İnci Taneleri 3 Bölüm Fragman TIKLA İZLE! Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri 3. Bölüm Fragmanı! İnci Taneleri Yeni Bölüm Fragman

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı İnci Taneleri 3 bölüm fragmanı yayınlandı. Zahir ve adamlarından kaçan Azem her şeyi hesaplayıp otele geri döndü Dilber'in sakladığı tüm gerçekler ortaya çıktı. Peki, İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak? İşte İnci Taneleri 3 bölüm fragmanı..

Her hafta perşembe günleri yayınlanan İnci Taneleri dizisinde heyecanın dozu arttı. 1 Şubat Perşembe akşamı ekrana gelen İnci Taneleri son bölümde Dilber ve Azem'in peşine düşen Zahir planları herkesi korkuttu. Zahir belasını başından nasıl atacağını düşünen Azem'in kaçacak yolu kalmadı. İnci Taneleri son bölüm izle araştıran izleyiciye yeni bölüm tanıtımı geldi. İnci Taneleri 3 bölüm fragman, İnci Taneleri 3 fragman araştırmaları hızlandı. Zahir ve adamlarının İzzet'i dövdüğünü öğrenen Azem herkesi hüzünlendiren kararı aldı. Hapisten çıktığı günden beri işleri karmaşıklaşan Azem, Dilber'in sakladığı gerçekleri öğrendi. Zahir ve adamlarından daha fazla kaçmama kararı alan Azem Yücedağ, Mısır Otel'e geri döndü. Peki, İnci Taneleri 3. bölümde neler olacak? İşte İnci Taneleri 3 bölüm fragmanı..

İNCİ TANELERİ 3 BÖLÜM FRAGMAN İZLE

8 Şubat Perşembe akşamı yayına girecek olan İnci Taneleri yeni bölümde Azem için hesaplaşma zamanı geldi. Yıllar sonra çıktığı cezaevine geri dönmemek için kimseye karışmama kararı alan Azem'in başı Dilber'le karşılaştığı günden beri beladan kurtulmadı. Dilber Azem'le ev tutma heyecanı yaşarken Azem'in ondan uzak durma isteğini görmezden geldi. Çocuklarını bulmak için harekete geçen Azem'in tek bir normal anı kalmadı. Özel ders vererek hayatına devam etmeye çalışan Azem, her fırsatta çocuklarına dair bir ipucu peşine düştü. Acılarla dolu geçmişi peşini bırakmayan Azem ne yapacağını şaşırdı. Kasım ne Nergis'in sayesinde ayakta durmaya çalışan Azem'in başı Zahir ile belaya girdi. Zahir'in Azem'e ulaşmak için İzzet'i hırpalaması bardağı taşıran son damla oldu. Peki, Azem çocuklarını bulabilecek mi? Tüm bunlar ve daha fazlası İnci Taneleri yeni bölümde..

SON DAKİKA HABERLERİ