İnci Taneleri 6. Bölüm Otelden Cenaze Çıktı! Şok Eden Cinayet Ortaya Çıktı! İnci Taneleri Zahir Mi Dilber Mi Öldü? Meğer..

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı İnci Taneleri dizisinde yeni bölüm ortalık karıştı. Dilber ile Zahir'in kavgası ardından otelden ceset çıktı. Azem'in Piraye'ye ilgisi olduğunu anlayan Dilber ile Zahir'in kavgası kötü bitti. Peki, İnci Taneleri Zahir öldü mü? İşte o sahne..

Her hafta perşembe günleri yayınlanan İnci Taneleri dizisi yeni bölüm zamanı geldi. 29 Şubat Perşembe günü yeni bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkan İnci Taneleri 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler yaşanacağını merak eden izleyiciler 6. bölüm tanıtımında yer alan ceset torbasını gördü. Azem'in otele döndüğü sırada yukarıdan indirilen ceset torbasında kimin olduğu merak konusu oldu. İzleyicilerin dört gözle beklediği İnci Taneleri 6. bölüm Zahir ve Dilber akıbeti belli oldu. Peki, İnci Taneleri Zahir öldü mü? Mustafa Saldıran diziden ayrıldı mı? İşte İnci Taneleri Zahir akıbeti..

İNCİ TANELERİ ZAHİR ÖLDÜ MÜ?

Perşembe akşamlarını iple çeken izleyicilerin beklediği İnci Taneleri 6. bölüm geldi. İnci Taneleri 6. bölüm 2. fragmanda tüm gözler Zahir ve Dilber'e çevrildi. Dilber ile Zahir'in kavga ettiği anların ardından ekipler otelden ceset torbası çıkarınca herkes buz kesti. Yıldız ve Zerre'yle göz göze gelen Azem ölenin kim olduğunu sorgulamaya başladı. Cezaevinden çıktıktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayan Azem Dilber'i kaybetti mi yeni bölümde belli olacak. Dilber ile Zahir'in kavgasının ardından ölen kişinin Zahir olduğu düşünülüyor.

İNCİ TANELERİ 6. BÖLÜM NELER OLACAK?

İnci Taneleri 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Azem cezaevine girdikten sonra hiç görmediği oğlu Özgür'ü sabıkalı ve adı Cihan olarak buldu. Bir yandan kızı Nehir'i arayan Azem bir yandan da yıllardır kendisine düşman olarak büyüyen oğlu Cihan'ı geri kazanmaya çalıştı. Nehir için hiçbir iz bulamayan Azem Yücedağ sonunda gerçekleri itiraf etmeye başladı. 29 Şubat 2024 Perşembe günü yayınlanacak İnci Taneleri yeni bölümde karısı Hande'yi kimin öldürdüğünü açıklayan Azem, oğlu Cihan'a, "Anneni ben öldürmedim" dedi. Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı İnci Taneleri 6. bölüm Azem ile Piraye arasında çekim başlarken Dilber kıskançlık krizine girdi. Cihan'ın gözleri önünde vurulduğunu gören Azem onunla yakınlaşmak için fırsat kollamaya başladı. Doktor Elif'e aşık olan Cihan, Azem ve ailesine dair gerçekleri bambaşka şekilde anlatınca olanlar oldu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber