İnci Taneleri Dilber Kim? Hazar Ergüçlü Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Hazar Ergüçlü Sevgilisi Kim? Hazar Ergüçlü TV Dizileri! Hazar Ergüçlü Instagram Hesabı

Kariyerinin en büyük çıkışını yakalayan Hazar Ergüçlü yeni dizi geldi. 25 Ocak Perşembe günü ilk bölümü yayınlanan İnci Taneleri dizisinde Dilber rolüne bürünen Hazar Ergüçlü hayranlarını coşturdu. Pavyon sahneleri olay olan Hazar Ergüçlü hayatı sorgulandı. Peki, İnci Taneleri Dilber kim? Hazar Ergüçlü kimdir? İşte yanıtı..

Dilber evin barkın yok mu dizisi yola çıktı. Yılmaz Erdoğan yeni dizi İnci Taneler Dilber karakteri milyonların gündemine girdi. 25 Ocak Perşembe günü Kanal D yeni sezon dizileri arasına giren İnci Taneleri ilk bölüm öncesi İnci Taneleri Dilber dansı araştırıldı. İzleyicilerin dört gözle beklediği pavyon sahnesi ardından İnci Taneleri Dilber şarkısı patladı. Yılmaz Erdoğan'ın Azem Yücedağ isimli edebiyat öğretmenini canlandırdığı İnci Taneleri dizisinde Dilber karakterine bürünen güzel oyuncu Hazar Ergüçlü hayranları bekleyişe geçti. Peki, İnci Taneleri Dilber kim? Hazar Ergüçlü kimdir, kaç yaşında, nereli? Hazar Ergüçlü sevgilisi kim? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Hazar Ergüçlü TV dizileri..

İNCİ TANELERİ DİLBER KİM?

İnci Taneleri dizisinde başrol Azem Yücedağ rolüne bürünen Yılmaz Erdoğan sahneleri beklenmeye başladı. Dizinin fragmanının yayınlanmasıyla meraklı gözlerin çevrildiği Dilber karakterinin sahneleri olay oldu. Edebiyat öğretmeni Azem'in hapisten çıkışıyla Dilber dönemi başladı. Pavyon dansçısı olan İnci Taneleri Dilber evin barkın yok mu şarkısı çok beğenildi. İnci Taneleri dizisinde kendisi gibi öğretmen olan karısı Hande’yi öldürmekle suçlanan Azem'in hayatı pavyon dansçısı Dilber ile tanışınca bambaşka bir hale büründü. Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği İnci Taneleri Dilber oldukça güzel ve genç bir pavyon çalışanıdır.

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1 Ocak 1992 KKTC Kıbrıs Türkü doğumlu olan Hazar Ergüçlü son dönemin en popüler isimlerindendir. Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım attı. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren yayında olan Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başladı. Bu karakter ile adını geniş kitlelere duyuran Hazar Ergüçlü zaman içinde birbirinden farklı yapımda yer aldı. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandıran Hazar Ergüçlü ardından Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri oynadı. Yüksek Sosyete adlı dizide Cansu karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü yeni adresi İnci Taneleri dizisi oldu.

HAZAR ERGÜÇLÜ OYNADIĞI DİZİLER

Benim Dünyam

Açlığa Doymak

Gölgeler ve Suretler

Yüksek Sosyete

Analar ve Anneler

Medcezir

Kuzey Güney

İnci Taneleri

HAZAR ERGÜÇLÜ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber