İnci Taneleri Dilber yeni dans İZLE! İnci Taneleri dizisi 2. fragman yayınlandı: İnci Taneleri ne zaman başlıyor?

Heyecanla beklenen İnci Taneleri dizisinin yeni fragmanı izleyicilerle buluştu. Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün başrollerini paylaştığı dizi, 25 Ocak Perşembe günü ekrana gelecek. İlk bölümünden sonra merakla beklenen 2. fragmanda Dilber'in unutulmaz dansı büyük bir ilgi gördü.

İnci Taneleri 2. Fragman İzle: Dilber'in Efsane Dansı! İlk tanıtımda büyük ses getiren dansıyla gündeme oturan Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakteri, bu sefer pavyonda başka bir kadınla muazzam bir dans sergiliyor. Fragmanda, Dilber'in Azem'e sarıldığı anlar da dikkat çekiyor. İzleyiciler, İnci Taneleri'nin yeni fragmanını merakla beklerken, diziye dair heyecanları bir kat daha arttıracak olan bu dans sahnesi sosyal medyada da hızla paylaşılıyor.

İnci Taneleri'nin İlk Dansı Olay Yaratmıştı: Dizinin ilk bölümünde, Ankara'daki pavyon kültürüne odaklanılırken, Dilber karakterine özel olarak uyarlanan Sincanlı Erkal'ın "Gemileri Yakarım" şarkısı büyük beğeni kazanmıştı. Hazar Ergüçlü'nün performansı ise sosyal medyada binlerce kişi tarafından taklit edilmişti. İlk dansıyla gündemi sallayan Dilber'in yeni dansı, izleyicileri bir kez daha büyülemeyi başardı.

İnci Taneleri dizisinin merakla beklenen yeni bölümü 25 Ocak'ta ekranlara gelecek. Dilber'in efsane dansını kaçırmamak için fragmanı izleyebilir ve sosyal medyadaki takipçilerinizle paylaşabilirsiniz!

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber