İnci Taneleri Dilber'i Hazar Ergüçlü Yeni Sahne Damga Vurdu! İnci Taneleri Yeni Fragman Hazar Ergüçlü Pavyon Dansı Olay Oldu! Gören Dönüp Bir Daha Baktı

Yılmaz Erdoğan dört gözle beklenen dizisi İnci Taneleri ilk bölüm fragmanına Hazar Ergüçlü damga vurdu. 25 Ocak Perşembe günü ilk bölümüyle ekrandaki yerini alacak olan İnci Taneleri dizisinde pavyon sahneleri olay oldu. İnci Taneleri 1. bölüm yeni fragmanda Dilber şarkısının ardından bir kez daha Dilber pavyon dansı ekrana geldi. Sen neymişsin be Hazar Ergüçlü..

İnci Taneleri dizisinde hayat vereceği Dilber karakteriyle son günlerin en popüler isimlerinden olan Hazar Ergüçlü günün en çok konuşulan ismi oldu. Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan başta olmak üzere Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Mustafa Yıldıran, Orkuncan İzan, Mücahit Koçak, Ülkü Hilal Çiftçi gibi isimlerin yer aldığı İnci Taneleri dizisinde ilk bölüm tanıtımlarına bir yenisi daha dahil oldu. 25 Ocak Perşembe günü ilk bölümüyle ekran macerasına başlayacak olan İnci Taneleri dizisinde Dilber fırtınası dinmek bilmedi. Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü'nün pavyon danslarını takibe alan izleyiciler yeni sahneyle maceraya atıldı. İnci Taneleri Dilber'i Hazar Ergüçlü'nün yeni sahnesini görenler maşallah demeden geçemedi. İşte o anlar..

İNCİ TANELERİ DİLBER PAVYON DANSI

İnci Taneleri dizisinde Ankara pavyon sahneleri yer aldı. İzleyicilerin dört gözle beklediği İnci Taneleri Dilber fırtınası estikçe esti. Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği İnci Taneleri Dilber pavyon dansı sahnelerine bir yenisi daha eklendi. 1. bölüm yeni fragmanı yayınlanan İnci Taneleri dizisinde tüm gözler Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansına çevrildi. Karısı ve iki çocuğuyla mutlu bir hayatı olan Azem, öğrencilerinin çok sevdiği bir edebiyat hocasıyken tek bir gecede hayatı baştan ayağa değişti. Yıllarını dört duvar arasında geçiren Azem hapishaneden çıktığında tek bir amacı vardı o da çocuklarını bulup onlarla yeniden bir masa etrafında oturabilmek. 25 Ocak Perşembe günü Kanal D ekranlarında yayına girecek olan İnci Taneleri 1. bölümdeki pavyon dansıyla odak noktası olan Hazar Ergüçlü yeni sahne beğeni rekorları kırdı.

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1 Ocak 1992 doğumlu Kıbrıslı Türk oyuncu Hazar Ergüçlü son günlerin en popüler ismi oldu. Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filminde yer aldı. Profesyonel oyunculuğuyla en sevilen yapımlarda yer alan Hazar Ergüçlü asıl ününe 2011 tarihinde yayınlanan Kuzey Güney adlı dizi ile kavuştu. Dizide Simay Canay karakteri ile popülerliği artan Hazar Ergüçlü ardından Medcezir dizisinde Eylül karakterine büründü. Şimdilerde ekrana gelmesi beklenen İnci Taneleri dizisi oyuncuları arasına dahil olan Hazar Ergüçlü yapımda Dilber karakterine girdi.

HAZAR ERGÜÇLÜ OYNADIĞI DİZİLER

Benim Dünyam

Açlığa Doymak

Gölgeler ve Suretler

Timsah Ateşi

Gölgeler ve Suretler

Açlığa Doymak

Benim Dünyam

Cebimdeki Yabancı

Kar

Gerçek Kesit: Manyak

Ahlat Ağacı

Her Şey Seninle Güzel

Gönül

Kuzey Güney

Medcezir

Analar ve Anneler

Yüksek Sosyete

Hayat Sırları

Dudullu Postası

Hakan: Muhafız

Alev Alev

Menajerimi Ara

Saklı

Sadece Arkadaşız

HAZAR ERGÜÇLÜ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber