İnci Taneleri Kasım Kim? Güven Kıraç Kimdir, Kaç Yaşında? Güven Kıraç Hangi Dizilerde Oynadı? İnci Taneleri Eczacı Kasım Güven Kıraç

Perşembe günleri ekrana gelen İnci Taneleri yeni bölüm öncesi Kasım karakteri analiz edildi. Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan İnci Taneleri dizisinde Kasım kim merak edildi. Ünlü oyuncu Güven Kıraç oyunculuğunu konuşturdu. Peki, İnci Taneleri Kasım kim? Güven Kıraç kimdir? İşte yanıtı..

Her perşembe Kanal D ekranında yerini alan İnci Taneleri dizisinde tüm gözler Kasım karakterine çevrildi. Milyonların severek takip ettiği İnci Taneleri yeni bölümde Kasım karakterinin akıbeti merak konusu oldu. Azem'in yakın çevresinden olan Kasım, Dilber'in lokalinde başına aldığı darbeyle yere yığıldı. Perşembe günleri yeni bölümleri yayınlanan İnci Taneleri dizisi severler yeni bölümde Azem ve Kasım arasındaki ilişkiye odaklandı. Peki, İnci Taneleri Kasım kim? Güven Kıraç kimdir, kaç yaşında, nereli? Güven Kıraç hangi dizilerde oynadı? İşte İnci Taneleri eczacı Kasım Güven Kıraç hayatı..

İNCİ TANELERİ ECZACI KASIM KİM?

İnci Taneleri Kasım dizide Azem Yücedağ'ın en yakın arkadaşıdır. Azem, ölen karısı Hande, Kasım ve Kasım'ın karısı Nergis bütün hayatlarını hep beraber geçirdi. Hande'nin ölümünden sonra da ayrılmayan arkadaşlar Azem'in cezaevine girişiyle bir süre ayrı düştü. İnci Taneleri yeni bölümlerde Azem'in her daim yanında olan Kasım eczacıdır. Kendisine ait eczanesi olan Kasım, Nergis ile mutlu bir ömür geçiriyor. Azem'in Dilber'le yakınlaşmasıyla Kasım ve Nergis'in hayatı alt üst oldu.

GÜVEN KIRAÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

5 Nisan 1968 İstanbul doğumlu Güven Kıraç kendisinden 11 yaş küçük kardeşi Gökhan Kıraç oyuncu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olan Güven Kıraç 1986 yılından beri birçok televizyon dizilerinde yer aldı. Masumiyet adlı filmde Yusuf karakterini oynayan Güven Kıraç, 1999 yılında Dürnev Kıraç ile evlendi. Ardından 2010 yılında boşandı. İkinci evliliğini 2010 yılında bankacı Başak Kıraç ile yapan Güven Kıraç Maya adında bir kızı var. Güven Kıraç yeni adresi İnci Taneleri dizisi oldu.

GÜVEN KIRAÇ OYNADIĞI DİZİLER

2015 - Kötü Kedi Şerafettin

2012 - Uzun Hikaye (Tren Şefi)

2012 - Aşkın Halleri (Osman)

2010 - Türk Malı (Müdür)

2010 - 2012 - Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Memduh Başgan)

2008 - Kirpi (Tahir Yaman)

2007 - Bıçak Sırtı

2006 - Sınav (Rafet 69)

2006 - Gönül (Lütfü)

2005 - Takva (Rauf)

2005 - Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü (Pervane)

2004 - Gönül Yarası (Mehmet)

2004 - Anlat İstanbul (Mimi)

2002 - Abdülhamit Düşerken (Cavit Bey)

2001 - Yeditepe İstanbul (Berber Remzi)

2000 - Melek Karım (Avni)

2000 - Lazeryum

2000 - Hayat Bağları (Tevfik)

2000 - Akasya Pasajı (Kırıktarak Cemal)

GÜVEN KIRAÇ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber