İnci Taneleri Necmi Kim? Onur Akbay Kimdir, Kaç Yaşında? Onur Akbay Hangi Dizilerde Oynadı? Onur Akbay Sevgilisi

Perşembe günlerinin sevilen yapımı İnci Taneleri dizisinde Necmi sahneleri çok sevildi. Yakışıklı oyuncu Onur Akbay'ın hayat verdiği İnci Taneleri dizisinde Aleyna ile Necmi yakınlaşması başladı. Peki, İnci Taneleri Necmi kim? Onur Akbay kimdir, kaç yaşında? İşte İnci Taneleri Necmi'si Onur Akbay kariyeri..

Kanal D perşembe dizileri arasında yer alan İnci Taneleri dizisinde tüm gözler Necmi karakterine çevrildi. Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı İnci Taneleri dizisinde Necmi ile Aleyna yakınlaşması başladı. Başrollerini Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin yer aldığı İnci Taneleri dizisinde Cihan'ın sağ kolu olan Necmi kimdir merak konusu oldu. Peki, İnci Taneleri Necmi kim? Onur Akbay kimdir, kaç yaşında? Onur Akbay hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

İNCİ TANELERİ NECMİ KİM?

İnci Taneleri dizisinde Necmi karakterine Onur Akbay hayat veriyor. Perşembe akşamları yayınlanan İnci Taneleri dizisinde Necmi, Cihan’ın yardımcısıdır. Oto yıkama ve park işi yapan Necmi son bölümde Sırat ile Reyyaz'ın sevgilisi olan Aleyna ile yakınlaşmaya başladı. Sevilen oyuncu Onur Akbay, İnci Taneleri yeni bölüm Aleyna ile yakınlaşınca hem Sırat'ın hem de Reyyaz'ın merceğine girdi.

ONUR AKBAY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1990 Diyarbakır doğumlu olan Onur Akbay 34 yaşında. Çukurova Üniversitesinden mezun olan yakışıklı oyuncu Sıfır Bir dizisinde Cihat Sarsılmaz karakterini canlandırdı. Sokağın Çocukları, Sıfır Bir gibi yapımlarda rol alan Onur Akbay müzisyen ve sinema, dizi oyuncusudur. 2020 yılında Sokağın Çocukları dizisinde Onur rolünde oynayan Onur Akbay yeni adresi İnci Taneleri dizisi oldu. Sevilen yapımda Necmi karakterine büründü.

ONUR AKBAY OYNADIĞI DİZİLER

Sokağın Çocukları

Sıfır Bir (Cihat)

Gazapizm Feat. Cash Flow & Esat Bargun: Pusula

Sıfır Bir (Cihat Sarsılmaz)

Uykusuzlar Kulübü

Eser Yenenler Show

İnci Taneleri (Necmi)

ONUR AKBAY INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber