İnci Taneleri Nehir Bilmecesi Çözüldü: Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri Azem'in Kızı Nehir Giriş Yaptı! Gerçekler Bir Bir Ortaya Çıktı! Meğer Nehir..

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan İnci Taneleri dizisinde Nehir bilmecesi çözüldü. Perşembe günleri yeni bölümü yayınlanan İnci Taneleri dizisinde Azem'in kızı ortaya çıktı. Yıllardır görmediği kızını kapısında bulan Azem Yücedağ gözyaşlarına boğuldu. İşte İnci Taneleri Azem'in kızı Nehir..

Kanal D perşembe dizileri arasında ilk sırada yer alan İnci Taneleri dizisinde Nehir bilmecesi sonunda çözüldü. Eşi Hande'yi öldürmekle suçlanan Azem yıllar sonra cezaevinden çıktı ve bir yandan gerçekleri saklamaya çalışırken bir yandan da yıllardır görmediği oğlu Özgür ile kızı Nehir'i aramaya başladı. Oğlu Özgür'ü yıllar sonra Cihan adıyla bulan Azem Yücedağ kendisini affettirmenin yollarını aradı. Cihan ile görüşmeye başlayan Azem sonunda kızı Nehir'i buldu. İşte İnci Taneleri Azem'in kızı Nehir..

İNCİ TANELERİ AZEM'İN KIZI NEHİR

İlk bölümden bu yana kızı Nehir'e ulaşmaya çalışan Azem Yücedağ için geçmişle hesaplaşma vakti geldi. Cezaevinden çıktıktan sonra İstanbul'da kendisine bir hayat kurmaya çalışan İnci Taneleri Azem'in yolu Dilber ile karşılaşınca olanlar oldu. Dilber'in aşık olduğu Azem önce oğlu Özgür'ü buldu. Evlatlık verilen Özgür Azem'in karşısına dosyası epey kabarık olan Cihan ismiyle çıktı. Oğlundan sonra kızı Nehir'i aramaya başlayan Azem Yücedağ tam ümitleri tükenmişken kapısına gelen davetsiz misafir heyecanlandırdı.

İNCİ TANELERİ AZEM YÜCEDAĞ ÇOCUKLARI

14 Mart Perşembe akşamı ekrana gelen İnci Taneleri 8. bölüm fragmanı Nehir Azem'in kapısına geldi. Her hafta perşembe günleri büyük bir hayran kitlesinin karşısına çıkan İnci Taneleri dizisinde Azem'in kızı Nehir diziye giriş yaptı. Yılmaz Erdoğan'ın Azem Yücedağ isimli edebiyat öğretmenini canlandırdığı İnci Taneleri dizisinde zor da olsa oğlu Özgür'e kavuşan Azem bu kez karşısında kızı Nehir'i görünce gözyaşlarına engel olamadı. İnci Taneleri Azem'in kızı Nehir'in şimdilik yüzü gösterilmedi. İnci Taneleri Nehir rolüne hayat veren oyuncu bu akşamki yeni bölümde ortaya çıkacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber