İnci Taneleri Nehir Sonunda Ortaya Çıktı! Yılmaz Erdoğan İnci Taneleri Azem'in Kızı Nehir Bilmecesi Çözüldü! Meğer Nehir O Ünlü Oyuncuymuş..

Yılmaz Erdoğan'ın eseri İnci Taneleri yeni bölüm öncesi büyük bomba patladı. Yılmaz Erdoğan'ın Azem Yücedağ karakterine büründüğü İnci Taneleri dizisinde Nehir bilmecesi çözüldü. Güzel oyuncu İnci Taneleri Nehir rolüyle kadroya giriş yaptı. Meğer..

Her hafta perşembe günleri Kanal D ekranında yayınlanan İnci Taneleri dizisinde bomba patladı. Sosyal medyayı hareketlendiren bomba transfer ortaya çıktı. Yılmaz Erdoğan'ın Azem Yücedağ isimli edebiyat öğretmeni rolüne büründüğü İnci Taneleri dizisinde eşi Hande'yi öldürmekle suçlanan Azem yıllar sonra gerçeklerin hiç de öyle olmadığını itiraf etti. "Kendime attığım bir iftiraydı" diyen Azem önce oğlu Özgür'ü buldu ardından kızı Nehir'i aramaya başladı. İnci Taneleri yeni bölüm Nehir krizi çözüldü. Meğer o ünlü oyuncuymuş..

İNCİ TANELERİ AZEM KIZI NEHİR

Başrollerini Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Kubilay Aka gibi isimlerin paylaştığı İnci Taneleri dizisinde beklenen an geldi. Cezaevinden çıktığı günden beri çocuklarını arayan Azem Yücedağ geçmişle muhakemesini tamamladı. Kendine yeni bir hayat inşa etmeye çalışan Azem'in yolu pavyon dansçısı Dilber ile karşılaşınca tepetaklak oldu. Gerçekleri kendisinden bile saklamaya çalışan Azem için kritik gün geldi. Oğlu Özgür'ü yıllar sonra Cihan olarak bulan Azem kızı Nehir'i bulmanın yollarını aradı. Evlatlık verilen aileye ulaşan Azem, Nehir gerçeğini öğrendi.

İNCİ TANELERİ AZEM YÜCEDAĞ ÇOCUKLARI

25 Nisan Perşembe akşamı ekrana gelen İnci Taneleri 12. bölüm Nehir ile Azem sonunda karşılaşacak. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan İnci Taneleri dizisinde Azem'in kızı Nehir rolünü güzel oyuncu Sera Kutlubey üstlendi. İnci Taneleri son bölüm Piraye'nin konuşma yaptığı konferans salonunda görünen Nehir daha sonra mezarlıkta Azem ile Cihan'ı izlemeye başladı. Zalim İstanbul, İyilik gibi dizilerdeki performansıyla dikkat çeken Sera Kutlubey, İnci Taneleri Nehir karakterine büründü.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber