İnci Taneleri Nergis Kim? Yasemin Baştan Kimdir, Kaç Yaşında? Yasemin Baştan Hangi Dizilerde Oynadı? Yasemin Baştan Dizileri

Yılmaz Erdoğan dizisi İnci Taneleri yeni bölüm öncesi gözler Nergis karakterine çevrildi. Sevilen oyuncu Yasemin Baştan hayatı merak konusu oldu. İnci Taneleri Nergis rolüne bürünen Yasemin Baştan hangi dizilerde oynadı araştırıldı. Peki, İnci Taneleri Nergis kim? İşte yanıtı..

Seksenler dizisinde hayat verdiği Nazlı rolüyle hafızalara kazınan Yasemin Baştan yeni adresi İnci Taneleri dizisi oldu. Her hafta perşembe günleri izleyicilerin karşısına çıkan İnci Taneleri dizisinde Nergis karakteri merak edildi. Kanal D perşembe dizileri arasında yer alan İnci Taneleri yeni bölüm öncesi Kasım ile Nergis sahneleri çok sevildi. Azem'in yakın çevresinde yer alan İnci Taneleri Nergis takibe alındı. Peki, İnci Taneleri Nergis kim? Yasemin Baştan kimdir, kaç yaşında, nereli? Yasemin Baştan hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilen Yasemin Baştan dizileri..

İNCİ TANELERİ NERGİS KİM?

Perşembe günleri izleyici karşısına çıkan İnci Taneleri dizisinde Kasım ile Nergis karı kocadır. Azem ile ölen eşi Hande'nin çok yakın dostu olan Nergis edebiyat öğretmenidir. İnci Taneleri dizisinde Azem Yücedağ’ın en yakın arkadaşı olan Nergis bütün gerçekleri biliyor. Azem'in karısı Hande'yi öldürmekle suçlanmasına tepki gösteren Nergis her fırsatta Azem'e gerçekleri artık anlatması gerektiğini söylüyor.

YASEMİN BAŞTAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

18 Şubat 1972 İstanbul doğumlu Yasemin Baştan, 1993 yılında, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Birçok dizi ve filmde rol alan Yasemin Baştan son dönemin en sevilen isimlerinden oldu. Radyo Sport'ta spikerlik yaparak kariyerine başlayan Yasemin Baştan, Radyo Fener'in müdürlüğünü üstlendi. Evlenip Amerika'ya giden Yasemin Baştan yıllar sonra geri döndü. 1996-1998 yılları arasında Amerika California'da Monterey Peninsula College, Monterey-California, English Language'de okuyan Yasemin Baştan, 1998 - 2001 yılları arasında yayınlanan İkinci Bahar dizisinde oynadı. Asıl ününe Seksenler dizisinde hayat verdiği Nazlı karakteri ile kavuşan Yasemin Baştan 2021 yılında Aşkın Tarifi dizisinde oynadı. Tahir Conka ile evliliğini 2020 yılında bitiren Yasemin Baştan'ın bir oğlu var.

YASEMİN BAŞTAN OYNADIĞI DİZİLER

İnci Taneleri

Yaşamak Güzel Şey

Seksenler

İkinci Bahar

Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım

Araf

Cici Babam

Benim Dünyam

Devrim Arabaları

YASEMİN BAŞTAN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber