İnci Taneleri Zahir Kim? Zahir Ne Demek? Mustafa Yıldıran Kimdir, Kaç Yaşında? Mustafa Yıldıran Oynadığı Diziler

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan İnci Taneleri dizisinde tüm gözler Zahir'e çevrildi. Zahir, Dilber ve Azem üçgeninde yaşanacaklar merak konusu oldu. Perşembe günlerinin rekortmen yapımı İnci Taneleri dizisinde Zahir karakterinin sırrı çözüldü. Peki, İnci Taneleri Zahir kim? Mustafa Yıldıran kimdir? İşte yanıtı..

Her hafta perşembe günleri yayına giren İnci Taneleri dizisi yeni bölüm öncesi araştırmalar hızlandı. Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı İnci Taneleri dizisinde Dilber ve Azem'in peşine düşen Zahir planları bozdu. Otele geri dönemeyen ikili soluğu Zahir'in karşısında aldı. Adamlarını toplayıp oteli basan Zahir öfke saçtı. Dilber'den ne olursa olsun vazgeçmeyecek olan Zahir'in yapacakları bitmedi. Zahir belasını başından nasıl atacağını düşünen Azem'in kaçacak yolu kalmadı. Tüm bunların yaşandığı İnci Taneleri dizisinde Zahir kim merak edildi. Peki, Mustafa Yıldıran kimdir, kaç yaşında, nereli? Mustafa Yıldıran hangi dizilerde oynadı? İşte İnci Taneleri Zahir'i Mustafa Yıldıran hayatı..

İNCİ TANELERİ ZAHİR KİM? ZAHİR NE DEMEK?

Perşembe akşamları yayınlanan İnci Taneleri dizisinde tüm gözler Zahir rolüne çevrildi. Cezaevinden çıktıktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayan Azem'in yolu Dilber ile kesişti. Dilber'in kocası Zahir'in gelişiyle her şey alt üst oldu. Dilber Azem'le ev tutmaya çalışırken Zahir her şeyi onlara zehir etti. Otelde İzzet'i döven Zahir rotayı Dilber'le Azem'e çevirdi. Daha fazla dayanamayan Azem soluğu Zahir'in karşısında aldı. Zahir ne demek merak edenler için hemen belirtelim ki Zahir; görünürde olan, görünen, belli, açık anlamlarına geliyor.

MUSTAFA YILDIRAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1980 Denizli doğumlu olan Mustafa Yıldıran, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. İstanbul Devlet tiyatrolarında oyunculuk yapmaya devam eden Mustafa Yıldıran yeni durağı İnci Taneleri dizisi oldu. Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan yapımda Zahir karakterine hayat veren Mustafa Yıldıran, Azize dizisinde Balkan karakterini oynadı. İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında rol aldığı Filinta dizisi ile yaşayan Mustafa Yıldıran birbirinden farklı yapımlarda boy gösterdi.

MUSTAFA YILDIRAN OYNADIĞI DİZİLER

Babalar Duyar

Avrupa Yakası

Filinta

İçerde

Söz

Azize

Ramo

İnci Taneleri

MUSTAFA YILDIRAN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber