İNGİLTERE-İZLANDA KARŞILAŞMASI İLK 11 BELLİ OLDU! Romanya Lihtenştayn Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Ülkeler Hazırlık 2024 heyecanı devam ediyor İngiltere İzlanda ilk 11 belli̇ oldu İngiltere İzlanda maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İngiltere’nin klasik Wembley’den turnuvaya uğurlama maçı. Kadro bugün 33’den 26’ya indi. Southgate döneminde savunmanın bel kemiği olan Harry Maguire sakatlığı nedeniyle tam olarak hazır olamayacağı için kadrodan çıkartıldı. Jack Grealish ve James Maddison gibi isimler de 26 kişilik kadroya giremediler. Sakatlığını atlatmak üzere olan Luke Shaw ise kadroya girmeyi başardı. Ligin son döneminde formda olan genç bir ekip ile gidiyor Almanya’ya İngilizler. Newcastle’da oynanan Bosna Hersek maçını rahat kazandılar. Goller geç geldi ama skor 3-0’a erişti maç bitmeden. Savunma anlamında da sorun yaşamadılar. İzlanda ise play-off'ta İsrail’i geçti ancak Ukrayna engeline takıldı ve turnuvaya gidemiyor.

İNGİLTERE İZLANDA KARŞILAŞMASI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA? İŞTE İLK 11’LER

Ülkeler Hazırlık 2024 heyecanı İngiltere İzlanda karşılaşmasıyla devam ediyor. İngiltere İzlanda karşılaşması saat 21.45’te EXXEN, S Sport, S Sport Plus yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

İNGİLTERE

Pickford, Levis Dunk, Trippier, Alexander-Arnold, Guehi, Konsa, palmer, Gallagher, Eberechi Eze, Watkins, Bowen

İZLANDA

Vladimarsson, İngi İndason, Gratersson, Thordarson, Finnsson, Thorvaldson, Willumsson, Guojohnsen, Baldurson, Gudmundsson, Karlsson

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber