INSTAGRAM THREADS HESABI SİLME EKRANI: Threads Neden Açılmıyor? Threads Hesabı Nasıl Silinir? Threads Kapatma Nasıl Yapılır?

Threads Türkiye son dakika açıklaması geldi. Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, Rekabet Kurumu’nun aldığı tedbir kararıyla Threads uygulamasının kapanacağını duyurdu. Threads neden açılmıyor sorusuna yanıt arayan kullancıılar Threads hesap silme adımlarını takibe aldı. Peki, Threads nasıl silinir? İşte yanıtı..

Son dönemin popüler mecralarından Threads son dakika açıklaması geldi. 15 Nisan Pazartesi günü Threads platformuna erişim sağlayamayan kullanıcılar Threads neden açılmıyor araştırmasına başladı. Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın sahibi Meta, Rekabet Kurumu’nun aldığı tedbir kararı gereği Threads uygulamasının geçici süre kapanacağını açıkladı. Threads uygulamasının 29 Nisan'dan itibaren geçici olarak kapatılacağı duyurulmasıyla kullanıcılar Threads hesap silme, Threads kapatma araştırdı. Peki, Threads nasıl silinir? İşte Threads hesabı silme adımları..

THREADS NEDEN AÇILMIYOR?

Meta'nın X platformuna rakip olarak açtığı metin tabanlı Threads uygulamasının geçici olarak kapatılacağı duyuruldu. Kararın Facebook, Instagram ve WhatsApp'ı etkilemeyeceği ifade edildi. Threads Türkiye açıklamasında, "Türk Rekabet Kurumu’nun geçici tedbir kararı kapsamında 29 Nisan Pazartesi gününden itibaren Threads’i Türkiye’de geçici olarak durduracağız. Türkiye’de topluluklarıyla Threads’de etkileşim kuranlar için bu kararın son derece üzücü olacağının farkındayız. Oluşabilecek aksaklıkları en aza indirmek için gerekli adımları atıyoruz" denildi.

THREADS HESABI NASIL SİLİNİR?

Threads hesabı nasıl silinir merak edenler için hemen söyleyelim ki Adam Mosseri, Threads kullanıcılarının artık Instagram hesaplarını silmeden uygulamadaki hesaplarını silebileceklerini açıkladı. Buna göre kullanıcılar profillerini Ayarlar -> Hesap -> Profili sil veya devre dışı bırak yoluyla Threads hesabını silebilir ya da devre dışı bırakabilir.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber