İSG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 30 MAYIS 2024: ÖSYM Giriş İSG Sınav Sonucu Nasıl Bakılır? sonuc.osym.gov.tr İSG Sınav Sonucu Öğren

ÖSYM İSG sınav sonuçları açıklandı. Yılın ilk İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı ardından sonuçlar geldi. Adaylar TC kimlik numarası ve şifreleriyle sonuç sorgulamaya başladı. Peki, İSG sınav sonuçları nasıl bakılır? İşte ÖSYM giriş İSG sonuçları sorgulama ekranı..

İSG sınav sonuçları araştırması yapan adaylar sonuç ekranına odaklandı. 20-27 Mart 2024 tarihleri arasında alınan İSG başvuruları sona erdi. 5 Mayıs 2024 Pazar günü yapılan İSG sınav sonuçları 2024 açıklandı. Çok sayıda adayın gündeminde ilk sırada yer alan İSG sınav sonuçları ÖSYM ekranından sorgulanmaya başladı. Arama motorlarında İSG sınav sonuçları saat kaçta açıklanacak sorusuna yanıt arandı. Peki, İSG sınav sonuçları e-devlet nasıl bakılır? İşte ÖSYM giriş İSG sonuçları sorgulama ekranı..

İSG SINAV SONUÇLARI 2024

İSG sınav sonuçları 30 Mayıs Perşembe günü ÖSYM https://sonuc.osym.gov.tr adresinde yayınlandı. Adaylar ÖSYM sistemine T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle girerek sonuçları inceleyebilir. Yılın ikinci İSG başvuru işlemleri 22-30 Ekim 2024 tarihleri arası alınacak. İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı 8 Aralık 2024 tarihinde yapılacak. İSG 2 sınav sonuçları 3 Ocak 2025 tarihinde açıklanacak.

İSG SINAV SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

İSG SINAVI KİMLER GİREBİLİR?

İş Sağlığı ve Güvenliği işyerlerinde çalışanların fiziksel, zihinsel ve duygusal sağlıklarını korumasını amaçlar. İSG çalışanların potansiyel risklere karşı korunması ve olası kazaların önlenmesi için alınan tedbirler bütünüdür. İSG sınavına Fen, Mühendislik, Mimarlık Fakültesi mezunları, teknik öğretmenler ve iş sağlığı ve güvenliği bölümü ön lisans ve lisans mezunları katılabilir.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber