İSPANYA İNGILTERE maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

İspanya İngiltere Karşılaşmasıkarşı karşıya geliyor. Maçı takip etmek isteyenler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı. İspanya İngiltere Karşılaşması maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

İki takımın form durumlarına baktığımızda, İspanya'nın son dönemdeki performansının daha güçlü olduğu görülüyor. İspanya'nın hücum hattı çok etkili ve savunmaları da sağlam durumda. İngiltere ise zaman zaman istikrarsız performanslar sergiliyor ancak büyük maçlarda direnç gösterebiliyorlar.

Bu karşılaşmada İspanya'nın avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. Ancak İngiltere'nin de kaliteli oyunculara sahip olduğunu ve sürpriz yapma potansiyeline sahip olduğunu unutmamak gerek. Maçın oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor ve her iki takımın da gol bulma şansı yüksek. Anahtar oyuncuların performansı ve taktiksel yaklaşımlar, maçın sonucunu belirlemede önemli rol oynayacak.

İspanya'nın Form Durumu

İspanya son 10 maçında oldukça başarılı bir performans sergiledi. Bu süreçte 9 galibiyet ve 1 beraberlik aldılar. Özellikle son 7 maçlarını kazanmaları, takımın formunun zirvede olduğunu gösteriyor. İspanya'nın son 5 maçında attığı 15 gol ve yediği 3 gol, hücum gücünün yanı sıra savunma direncinin de yüksek olduğunu ortaya koyuyor. Kolombiya'ya karşı alınan mağlubiyet dışında, özellikle büyük takımlara karşı da etkileyici galibiyetler elde ettiler (Fransa, Almanya, İtalya).

İngiltere'nin Form Durumu

İngiltere, son 10 maçında biraz daha dalgalı bir performans sergiledi. 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldılar. İngiltere'nin son 5 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet bulunuyor. Özellikle İsviçre ve Hollanda'ya karşı alınan beraberlikler ve galibiyet, takımın potansiyelini gösteriyor ancak aynı zamanda İzlanda ve Danimarka'ya karşı yaşanan puan kayıpları, takımın istikrarsız olduğunu da ortaya koyuyor.

İNGİLTERE İSPANYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

İspanya İngiltere maçıyla devam ediyor İspanya İngiltere Karşılaşması 22.00’da TRT1’de yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11’LER:

İspanya

  1. Unai Simon
  1. Nacho
  1. Aymeric Laporte
  1. Jesus Navas (Çıkan Oyuncu 58', Sarı Kart)
  1. Marc Cucurella
  1. Fabian Ruiz
  1. Rodri
  1. Alvaro Morata (Çıkan Oyuncu 76')
  1. Dani Olmo
  1. Nico Williams (Çıkan Oyuncu 90')
  1. Lamine Yamal (

İngiltere

  1. Jordan Pickford
  1. Kyle Walker
  1. John Stones
  1. Marc Guehi
  1. Kieran Trippier
  1. Declan Rice
  1. Jude Bellingham
  1. Philip Foden
  1. Kobbie Mainoo
  1. Bukayo Saka
  1. Harry Kane
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber