İSTANBUL, ANKARA, İZMİR FANTA FEST TARİHİ 2024: Fanta Fest Ne Zaman? Fanta Fest Ücretsiz Mi? 2024 Fanta Fest Bileti Nasıl Alınır?

İstanbul, Kocaeli, Gaziantep, Ankara başta olmak üzere pek çok kentte düzenlenen Fanta Fest 2024 beklenmeye başladı. Ağustos ve Eylül aylarında düzenlenen Fanta Fest etkinliklerine gidecek olanlar bilet araştırmasına başladı. Peki, Fanta Fest bileti nasıl alınır? İşte Fanta Fest 2024 biletleri..

Fanta Fest 2024 araştırması yapan binlerce genç geri sayıma başladı. Her yıl ağustos ve eylül aylarında Türkiye'nin farklı noktalarında gerçekleştirilen Fanta Fest etkinlikleri bu yıl da beklenmeye başladı. Müzik tutkunları arama motorlarında Fanta Fest İstanbul, Fanta Fest Gaziantep, Fanta Fest Ankara sorgulamasını hızlandırdı. Tarkan ve Ceza'nın sahne şovlarını bekleyenler Fanta Fest bilet fiyatları sorguladı. Peki, Fanta Fest bileti nasıl alınır? 2024 İstanbul Fanta Fest ne zaman? 2024 Fanta Fest ücretsiz mi? İşte yanıtı..

2024 İSTANBUL, ANKARA, İZMİR FANTA FEST NE ZAMAN?

Her yıl ağustos ve eylül döneminde düzenlenen Fanta Fest 2024 için henüz net tarih verilmedi. Geçtiğimiz yıllara oranla 2024 Fanta Fest başlama tarihi 18 Ağustos olarak düşünülüyor. 18 Ağustos 2024 tarihinde başlayacağı tahmin edilen Fanta Fest 10 Eylül 2024 arasında yapılması bekleniyor. Fanta Fest İstanbul yapılıp yapılmayacağı henüz açıklanmadı. 2024 Fanta Fest konser takviminde Tarkan ve Ceza sahneleri bekleniyor.

FANTA FEST ÜCRETSİZ Mİ? BİLET NASIL ALINIR?

Fanta Fest konserlerinde biletler DahaDaha sisteminden alınıyor. Fanta Fest bileti almak için yapmanız gereken DahaDaha uygulamasına girerek Fanta kapakları ile 2000 puan biriktirmeniz. Fanta Fest için Fanta kapaklarında yer alan puanları toplayıp festivale kara kod ile giriş yapabilirsiniz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber