İSTANBUL ANKET SONUÇLARI 2024: Murat Kurum Mu Önde Ekrem İmamoğlu Mu? İBB - CHP İstanbul Seçimi Anket Son Durum

31 Mart seçimlerine sayılı gün kala milyonlarca seçmenin İstanbul anket sonuçları 2024 araştırmaları hızlandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında rekabet iyice hızlandı. Yerel seçimlerde İBB için yarışan Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasında oy farkı açıldı. İşte merak edilen İstanbul seçimi anket sonuçları..

İstanbul anket araştırması yapan milyonlarca vatandaş son duruma kilitlendi. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için geri sayım başladı. Yerel seçimlere sayılı gün kala aday trafiği hızlandı. Yerel seçimlerde oldukça önemli olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları arasında rekabet kızıştı. İstanbul anket sonuçları merak eden seçmenler Ekrem İmamoğlu ile Murat Kurum arasındaki oy farkını merak etti. İşte İstanbul anket sonuçları 2024..

İSTANBUL ANKET SONUÇLARI 2024

İstanbul seçimi anket sonuçları gündemin en merak edilen başlığı oldu. Mevcut başkan Ekrem İmamoğlu ile AK Parti adayı Murat Kurum arasında rekabet olması beklenen İBB seçimlerinde son durum merak edildi. Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu anket sonuçları vatandaşlar tarafından araştırıldı. Betimar Araştırma Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Duman, İstanbul anket sonuçlarını açıkladı. Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu merak edenler son sonuçlara odaklandı.

YEREL SEÇİM İSTANBUL ANKET SONUÇLARI

Yerel seçimlere 20 günden az bir süre kala İBB adayları harekete geçti. Kamuoyu araştırma şirketleri saha çalışmalarına hız verdi. Gelen sonuçları milyonlarca vatandaşla paylaşmaya devam eden şirketlerden Betimar Araştırma son bilgi geldi. Betimar Araştırma Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Duman, "İstanbul’daki araştırma sonuçlarına göre Yeniden Refah Partisi’nin kendi adayını çıkarması ve İYİ Parti’nin varlık gösterememesi nedeniyle Ekrem İmamoğlu’nun biraz daha avantajlı olduğunu düşünüyoruz. Arada 2-2,5 puanlık bir fark var. Seçimlere henüz 20 gün var ve bu farkın kapanması mümkün. Bu yaklaşık 200 bin oy demek. Fark kapanabilir ancak aynı zamanda artabilir de" dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber