İstanbul Okullarda Ders Saatleri Son Dakika: İstanbul Ders Saatleri Düştü Mü?

Milyonlarca öğrenci ve öğretmeni ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. İstanbul Valiliği MEB genelgesiyle 34 ilçedeki okullarda ders saatlerini değiştirdi. Peki, İstanbul ders saatleri düştü mü? İşte yanıtı..

İSTANBUL DERS SAATLERİ DÜŞTÜ MÜ?

2024-2025 eğitim öğretim yılına devam eden öğrenci ile öğretmenlerin beklediği açıklama geldi. 20 milyon öğrenci ile 1,5 milyon öğretmeni ilgilendiren flaş karara göre ders saatleri düşüşe geçti. İstanbul Valiliği Milli Eğitim Bakanlığı genelgesine bağlı olarak 34 ilçede ders saatlerinin düştüğünü açıkladı. Peki, İstanbul ders saatleri düştü mü? İşte merak edilenler..

İSTANBUL DERS SAATLERİ DÜŞTÜ MÜ?

İstanbul Valiliği Milli Eğitim Bakanlığı genelgesi kararına göre İstanbul'da eğitim öğretime devam edilen 34 ilçede ders saatlerinin düştüğünü açıkladı. Karara göre ikili eğitim yapılan okullarda ders saatleri 40 dakikadan 35 dakikaya indirildi. MEB Yusuf Tekin imzasıyla tüm il valiliklerine okul ve ders saati uygulaması genelgesi gönderildi. Gün ışığından daha fazla yararlanmak adına bütün yurtta uygulanan ileri saat uygulamasının sürdürülmesine karar verilirken okullar ve kamu kurumları için il bazlı mesai ve ders saati belirlemesi yapıldı.

Ders Saati İstanbul Okul
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber