İZMİR 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KONSERLERİ VE ETKİNLİKLERİ 2024: 30 Ağustos İzmir Konser Nerede, Saat Kaçta?

Bu yıl 102. yıldönümü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle konserler düzenlendi. 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayacak olan vatandaşlar İzmir'deki konserleri sorguladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin maratonu belli oldu. İşte 30 Ağustos İzmir konser 2024..

Çeşme 30 Ağustos konser araştırması yapan vatandaşlar için takvim belli oldu. 30 Ağustos Cuma günü Türkiye'nin dört bir yanında kutlanacak Zafer Bayramı nedeniyle belediyelerin programları netleşti. Başkomutanlık Meydan Muharebesi'yle Türk zaferinin kesinleşmesi beraberinde savaş dönemini bitirdi. Bu şanlı günde İzmir'de yapılacak programlar belli oldu. Peki, 30 Ağustos İzmir konser nerede, saat kaçta? İşte İzmir 30 Ağustos Zafer Bayramı konserleri..

İZMİR 30 AĞUSTOS KONSERLERİ

-Mert Demir 30 Ağustos Zafer Bayramı konseri Kültürpark Yeraltı Otopark Üstü Çim Alanı'nda saat 21.00'da başlayacak. Fuarın giriş ücretleri tam 20 TL, öğrenci 7,5 TL olarak belirlendi.

-İzmir Büyükşehir Belediyesi Bandosu kent genelinde etkinlik gerçekleştirilecek. Konak Meydanı Kemeraltı girişinde saat 18.00'de geleneksel marşlardan oluşan repertuvarlarıyla İzmir halkı selamlanacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber