Kader Bağları 2. Bölüm Fragmanı İzle! FOX Kader Bağları Hangi Gün?

FOX TV'nin son dönem dizilerinden Kder Bağları araştırmaları sıklaştı. Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu'nu buluşturan Kader Bağları dizisi 2. bölüm fragmanı geldi. Yeni diziler arasında başı çeken Kader Bağları hangi gün ekrana geliyor merak edildi. İşte Kader Bağları 2. bölüm izleme ekranı..

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu'nun paylaştığı Kader Bağları dizisi yeni bölüm araştırmaları sıklaştı. Yeni diziler içerisinde başı çeken Kader Bağları dizisinin ilk bölümü ile büyük bir hayran kitlesi oluştu. İlk bölümün ardından gözler 2. bölüme çevrildi. Merakla beklenen Kader Bağları 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Cumartesi akşamları saat 20.00'da yeni bölümüyle ekrana gelecek Kader Bağları 2. bölüm fragmanı haberimizde..

KADER BAĞLARI 2. BÖLÜM ÖZETİ

Nişanlanmak üzereyken Sevda’yla karşılaşan Kerem zorlu bir eşiktedir. Sevda’nın beklenmedik talebi Kerem’i zor durumda bırakırken, Nüzhet ve Rana’yı karşısına almak hiç kolay olmaz. Memo yüzünden kovulmak istenen Perihan kocasıyla ilgili korkunç haberi aldığında tehlike çanları çalmaya başlar. Fevziye Aliye’yle büyük sırrını paylaşırken, ailesini karşısına alan Kerem’in aşık olduğu kız merak konusu olur. Kerem Sevda’ ya aşık olduğunu ne zamana kadar saklayabilecektir?

KADER BAĞLARI 1. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Karadağ’da tanışan Sevda ve Kerem, hayatlarını değiştiren mucizevi bir gün geçirir ve bir sene sonra buluşmak üzere ayrılırlar. Kerem, Osmanlı’ya şehzade yetiştiren bir aileye mensup varlıklı bir gençtir. Sevda ise balıkçılık yapan bir annenin hayatı dolu dolu yaşayan genç kızıdır. Kerem’in halası, babası ve kız kardeşleriyle örülü dünyasında onun üzerine kurulan büyük hayaller vardır. Sevda ise annesi ve küçük kardeşinden oluşan mütevazi küçük dünyasında hayati sorunlarla boğuşmaktadır. Tekrar bir araya gelmeleri imkansız gözükmektedir. Aşkları kaderlerini yenmeye yetecek midir?

KADER BAĞLARI OYUNCULARI

Ayça Ayşin Turan

Serkan Çayoğlu

Arzu Gamze Kılınç

Alptekin Serdengeçti

Nazlı Bulum

Sanem Babi

Mehmet Aykaç

Zeynep Köse

Tolga İskit

Aslı İçözü

Betül Çobanoğlu

Yusuf Akgün

KADER BAĞLARI TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ