Kader Bağları 2 Bölüm Full İzle! Kader Bağları Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu, delidolu sevdalarının öyküsünü anlatan Kader Bağları dizisi yeni bölüm geldi. 7 Ekim Cumartesi akşamı ekrana gelecek Kader Bağları 2. bölüm izleme ekranı haberimizde. İşfe Fox TV Kader Bağları 2. bölüm..

Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu'nun başrollerini paylaştığı Kader Bağları dizisi yeni bölüm geldi. 7 Ekim Cumartesi günü yayına girecek 2. bölüm merakla beklendi. İlk bölümü ile büyük bir hayran kitlesi yakalayan Kader Bağları yeni bölüm merakla beklendi. Kader Bağları 2. bölüm araştırmasına başlayan izleyiciler yeni bölümü mercek altına aldı. Her hafta cumartesi günü ekrana gelen Kader Bağları 2. bölüm izleme ekranı haberimizde..

KADER BAĞLARI 2. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KADER BAĞLARI 2. BÖLÜM ÖZETİ

Nişanlanmak üzereyken Sevda’yla karşılaşan Kerem zorlu bir eşiğe geldi. Sevda’nın beklenmedik talebi Kerem’i zor durumda bıraktı. Nüzhet ve Rana’yı karşısına almak hiç kolay olmadı ancak adımlarını attı. Memo yüzünden kovulmak istenen Perihan kocasıyla ilgili korkunç haberi aldığında tehlike çanları çalmaya başlar. Fevziye Aliye’yle büyük sırrını paylaşırken, ailesini karşısına alan Kerem’in aşık olduğu kız merak konusu olur. Kerem Sevda’ ya aşık olduğunu ne zamana kadar saklayabilecektir?

KADER BAĞLARI 1. BÖLÜM ÖZETİ

Karadağ’da tanışan Sevda ve Kerem yeni bir yola girdi. Hayatlarını değiştiren mucizevi bir gün geçiren ikili bir sene sonra buluşmak üzere ayrıldı. Kerem, Osmanlı’ya şehzade yetiştiren bir aileye mensup varlıklı bir gençtir. Sevda ise balıkçılık yapan bir annenin hayatı dolu dolu yaşayan genç kızıdır. Kerem’in halası, babası ve kız kardeşleriyle örülü dünyasında onun üzerine kurulan büyük hayaller vardır. Sevda ise annesi ve küçük kardeşinden oluşan mütevazi küçük dünyasında hayati sorunlarla boğuşmaktadır. Tekrar bir araya gelmeleri imkansız gözükmektedir. Aşkları kaderlerini yenmeye yetecek midir?

KADER BAĞLARI DİZİSİ OYUNCULARI

Ayça Ayşin Turan

Serkan Çayoğlu

Arzu Gamze Kılınç

Alptekin Serdengeçti

Nazlı Bulum

Sanem Babi

Mehmet Aykaç

Zeynep Köse

Tolga İskit

Aslı İçözü

Betül Çobanoğlu

Yusuf Akgün

KADER BAĞLARI TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ