Kader Bağları 3 Bölüm İzle! FOX TV Kader Bağları Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Yolları bir üzüm bağında kesişen Kerem ve Sevda'nın tutkulu aşkını konu alan Kader Bağları dizisi yeni bölüm zamanı geldi. Her hafta cumartesi günleri ekrana gelen Kader Bağları yeni bölüme evlenme teklifi damga vurdu. Kerem Sevda'ya öyle bir teklif yaptı ki görenler şok oldu. İşte merak edilen Kader Bağları 3. bölüm izleme ekranı..

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ile Serkan Çayoğlu'nun paylaştığı Kader Bağları dizisi yeni bölümleri ekrana gelmeye devam ediyor. Hüzünlü bir aşk hikayesinin işlendiği Kader Bağları dizisinin her bölümü merak ediliyor. 14 Ekim Cumartesi günü yayına girecek yeni bölümü büyük merakla bekleyen izleyiciler neler yaşanacak araştırıyor. Her hafta cumartesi günleri yeni bölümü yayınlanan Kader Bağları dizisinin 3. bölümüne, "İster seni kabul etsinler ister etmesinler. Bizim geleceğimize yalnız biz karar vereceğiz" sözleri damga vurdu. 3. bölümüyle Kader Bağları canlı yayın izleme ekranı haberimizde..

KADER BAĞLARI 3. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KADER BAĞLARI 3. BÖLÜM ÖZETİ

Sipahioğulları ailesi, Kerem’in aşık olduğu kadının Sevda olduğunu öğrenince büyük şok yaşar. Sevda için büyük mücadele veren Kerem, onu tekrar kazanmanın yollarını ararken, malikaneye sıkışan ve gitmek isteyen Sevda yüreğine söz geçirebilecek midir? Kerem’i kaybetmenin eşiğinde olan Rana, Nüzhet’e karşı ilk defa dişlerini gösterirken, Hayatını alt üst edecek sırların ortaya çıkma korkusu Nüzhet’e büyük bir hata yaptırır. Bu hata Nüzhet’i ve Sipahioğulları ailesini dönüşü olmayan bir yola sürükler.

KADER BAĞLARI 2. BÖLÜM ÖZETİ

Kader Bağları 2. bölümde nişanlanmak üzereyken Sevda’yla karşılaşan Kerem zorlu bir eşiğe geldi. Sevda’nın beklenmedik talebi Kerem’i zor durumda bıraktı. Nüzhet ve Rana’yı karşısına almak hiç kolay olmadı ancak adımlarını attı. Memo yüzünden kovulmak istenen Perihan kocasıyla ilgili korkunç haberi aldığında tehlike çanları çalmaya başladı. Fevziye Aliye’yle büyük sırrını paylaşırken, ailesini karşısına alan Kerem’in aşık olduğu kız merak konusu oldu. Kerem Sevda’ ya aşık olduğunu ne zamana kadar saklayabilecek merak edildi.

KADER BAĞLARI DİZİSİ OYUNCULARI

Ayça Ayşin Turan

Serkan Çayoğlu

Arzu Gamze Kılınç

Alptekin Serdengeçti

Nazlı Bulum

Sanem Babi

Mehmet Aykaç

Zeynep Köse

Tolga İskit

Aslı İçözü

Betül Çobanoğlu

Yusuf Akgün

KADER BAĞLARI TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ