KADİR İNANIR SAĞLIK DURUMU SON DAKİKA: Kadir İnanır hastalığı ne? Kadir İnanır kimdir, kaç yaşında, nereli? Kadir İnanır Jülide Kural evli mi?

Kadir İnanır son durumu merak eden vatandaşlar araştırmalara başladı. Geçtiğimiz günlerde beynine pıhtı atan ünlü aktör hastanelik oldu. Kadir İnanır hayat arkadaşı Jülide Kural son dakika açıklaması geldi. Peki, Kadir İnanır sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Türk halkının severek takip ettiği isimlerden olan ünlü oyuncu Kadir İnanır son durumu merak konusu oldu. Geçtiğimiz ay beynine pıhtı atan aktör hastaneye kaldırıldı. Bir süre tedavi olan Kadir İnanır yeniden rahatsızlandı. 75 yaşında olan ünlü oyuncu sağlık problemi nedeniyle Yeditepe Üniversitesi Koşuyolu Hastanesi'ne kaldırıldı. Ünlü oyuncunun sevenleri Kadir İnanır sağlık durumu sorgusu yaptı. Peki, Kadir İnanır hastanede mi? Kadir İnanır kimdir, kaç yaşında, nereli? Jülide Kural Kadir İnanır evli mi? İşte Kadir İnanır son durumu..

KADİR İNANIR SAĞLIK DURUMU

Kadir İnanır hayat arkadaşı Jülide Kural açıklamasında, "Önemli yaşamsal risk barındıran herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Yeditepe Üniversite Hastanesinde Uğur Türe ve tüm sağlık çalışanlarının emeğiyle tedavi sürecine devam etmektedir. Bu süreç salt kontrol amaçlı olmuştur. Önemli bir gelişme olduğunda sizinle bunu paylaşacağımdan emin olabilirsiniz. Tek ricam gerçek dışı haberlere kulağınızı kapamanızdır. Tahmin edeceğiniz gibi bu tür durumlar uzun soluklu ve emek isteyen bir zaman diliminde ancak sonuca ulaşabilir. Bu sabrın ve özenin siz sevenlerinde olduğuna inanıyorum. Bu konudaki en büyük güvencemiz Kadir İnanır'ın mücadele gücü ve kararlığıdır. Hepimizin bildiği gibi bu ülke topraklarının onu sağduyusuna, vicdanına ve değiştirebilme gücüne ihtiyacı var" dedi.

KADİR İNANIR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

15 Nisan 1949 Ordu doğumlu Kadir İnanır Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon Bölümünde okudu. Saklambaç gazetesinin Fotoroman Artisti Yarışmasında birinci olan Kadir İnanır Yedi Adım Sonra adlı filmle kariyerine başladı. Türkan Şoray'la başrolleri paylaştığı filmlerle ünlenen Kadir İnanır Türk sinemasının erkek yıldızları arasına girdi. Utanç, Selvi Boylum Al Yazmalım, Bir Yudum Sevgi, Ah Güzel İstanbul gibi ünlü filmlerde başrol oynayan Kadir İnanır Fatma Girik, Serpil Çakmaklı, Nur Sürer, Erdal Özyağcılar gibi isimlerle oynadı. 182 sinema filmi ile 7 televizyon dizisinde rol alan Kadir İnanır sağlık sorunları yaşamaya başladı. Uzun yıllardır birlikte olan Kadir İnanır Jülide Kural evli değil.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber