KADİR İNANIR SON DURUMU AÇIKLANDI: Kadir İnanır Ne Oldu? Kadir İnanır Kaç Yaşında? İşte Kadir İnanır Sağlık Durumu

Türk filmlerinin sevilen ismi Kadir İnanır son dakika üzen haber geldi. Kadir İnanır'ın 23 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisi Julide Kural son durumu açıkladı. Kadir İnanır sevenleri usta oyuncunun son halini merak etti. Peki, Kadir İnanır ne oldu? İşte yaşananlar..

KADİR İNANIR SON DAKİKA / Selvi Boylum Al Yazmalım filminde Türkan Şoray ile Asya ve İlyas rollerine bürünen usta oyuncu Kadir İnanır inme geçirdi. Bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılan Kadir İnanır sağlık durumu çok sayıda vatandaş tarafından merak edildi. Yeşilçam'ın usta sanatçısının sağlık durumu ile ilgili flaş açıklamalar art arda geldi. Kadir İnanır son durumu açıklandı. Peki, Kadir İnanır ne oldu? Kadir İnanır evli mi? İşte merak edilenler..

KADİR İNANIR NE OLDU?

Kadir İnanır beynine emboli yani pıhtı atması sorunu yaşadı. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Beykoz'daki evinde fenalaşınca Jülide Kural tarafından hastaneye kaldırıldı. Bilinci kapalı şekilde Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesine getirilen Kadir İnanır için hem yeğeni Levent İnanır'dan hem de Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam'dan açıklama geldi. Kadir İnanır sevgilisi Julide Kural 23 yıllık hayat arkadaşının durumuna değindi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine bilinci kapalı olarak getirilen Sn. Kadir İnanır, tıkalı olan serebral arter damarının başarılı bir operasyonla açılmasının ardından yoğun bakıma alınmış; entübe edilmiş ve uyutulmuş olarak takibine karar verilmiştir. Klinik seyri ve beyin görüntülemeleri değerlendirilerek uyandırılması planlanmaktadır" dedi.

KADİR İNANIR KAÇ YAŞINDA?

15 Nisan 1949 Ordu doğumlu olan sinema oyuncusu Kadir İnanır 75 yaşında. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon Bölümünden mezun olan Kadir İnanır sanat hayatına 1968 yılında ekrana gelen Yedi Adım Sonra filmiyle başladı. Atıf Yılmaz'ın yönettiği Kara Gözlüm filminde Türkan Şoray'la başrol oynadı. Türk sinemasının erkek yıldızları arasına giren Kadir İnanır asıl ününe Selvi Boylum Al Yazmalım filmi ile kavuştu. 1977 yılında yayınlanan filmde Türkan Şoray Asya, Kadir İnanır ise İlyas rollerine büründü. Hiç evlenmeyen Kadir İnanır 23 yıldır Jülide Kural ile birlikte yaşıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber