Kalpazan dizi 2. bölüm fragmanı neler olacak? Show TV Kalpazan dizisi yeni bölüm

Show TV'nin merakla beklenen dizisi Kalpazan yayına girdi. İlk bölümü seyirciden not alan Kalpazan dizisinde Adem iki çocuğu ve karısıyla sıradan bir hayat süren memurken üçkağıtçı kardeşi Kartal her şey tepetaklak etti. Peki, Kalpazan yeni bölüm neler olacak? İşte Kalpazan 2. bölüm fragmanı..

Kalpazan 2. bölüm fragmanı

Başrollerini Timuçin Esen, Deniz Baysal, Şükran Ovalı ve Çağlar Ertuğrul'un paylaştığı Kalpazan dizisi ekrana geldi. İlk bölümü Show TV izleyicileri tarafından takip edilen Kalpazan dizisinde oğlu Arda'yı akran zorbalığı karşısında mutlu etmek isteyen Adem darphanede oğlunun fotoğrafının olduğu paralar basınca her şey ters gitti. Adem’in uzak durduğu üçkağıtçı kardeşi Kartal ile yolları kesişince olanlar oldu. Peki, Kalpazan yeni bölüm neler olacak? İşte Kalpazan 2. bölüm fragmanı..

KALPAZAN DİZİ 2. BÖLÜM FRAGMANI

Kalpazan dizisi 2 bölüm fragmanı Arda okulda babasının yaptığı paraları gösterince her şey açığa çıktı. İşten kovulan Adem bir de kardeşi Kartal'ın tekrar ortaya çıkmasıyla ne yapacağını şaşırdı. Kolay yoldan para kazanmak için her türlü yola başvuran Kartal Adem'i de ikan edince olanlar oldu. Paranın tüm değerleri belirlediği dünyada ahlaken temiz kalmanın mümkün olup olmadığını sorgulayan Adem hayatını toparlayabilecek mi yeni bölümde göreceğiz. İşte Kalpazan dizisi 2. bölüm fragmanı..

Kalpazan Dizisi Fragman Yeni Bölüm
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber