KANAL D CANLI Senden Önce Dizi 3. Bölüm Full İzle! Senden Önce 3 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Kanal D Senden Önce Son Bölüm İzle Youtube

Salı günleri yayınlanan Senden Önce 3. bölüm geldi. Sahra Merve'yi alt edemeyince rotayı Kaan'a çevirdi. Hakan'dan Sahra'ya, “Sakın bana yaklaşmak için abimi kullanma!” ikazı geldi. İşte Kanal D canlı Senden Önce 3 bölüm full izle ekranı..

Senden Önce 3 bölüm full izle ekranı geldi. Kadrosunda Alp Navruz, Sinem Ünsal, Nilperi Şahinkaya, Altan Erkekli, Tansel Öngel, Uğur Uzunel, Uğur Biçer, Kadim Yaşar gibi isimlerin yer aldığı Senden Önce yeni bölümde Hakan'dan Sahra'ya, “Sakın bana yaklaşmak için abimi kullanma!” ikazı gecikmedi. 27 Şubat Salı akşamı 3. bölümü yayınlanan Senden Önce yeni bölüm Kaan’ın dilinden düşürmediği gizemli emlakçının Sahra olduğu ortaya çıktı. Hakan’ın Sahra’yı gördüğünden emin olduğunda ona bu kadını hatırlayıp hatırlamadığını soruldu ve tüm gerçekler açığa çıktı. İşte Kanal D canlı Senden Önce 3. bölüm izle full HD tek parça linki..

SENDEN ÖNCE 3. BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA

27 Şubat Salı Kanal D yayın akışı yer alan Senden Önce 3. bölüm Merve, Kaan’ın uzun süredir dilinden düşürmediği gizemli emlakçının Sahra olduğunu anladı. Hakan’ın Sahra’yı gördüğünden emin oldu ve onu hatırlayıp hatırlamadığını sordu. Sahra’yla Hakan arasında yaşanan küçük kaçamak ardından can yakma dönemi başladı. Senden Önce 3 bölüm full izle Sahra’yla kurdukları planla hareket eden Merve, bu defa o plan yüzünden acı çekmeye başladı. Geçmişte birlikte erkekleri dolandıran iki arkadaş Merve ve Sahra bu kez duyguları arasında sıkışıp kaldı. Sahra, Merve'ye planlarına sadık kalmadığı için kızmaya başladı. Kendi intikam planını gerçekleştirmek için Kaan'a yaklaşan Sahra gönlünü ona kaptırmakla karşı karşıya kaldı. Merve temkini bırakmayıp Sahra'ya gardını aldı. Merve, Sahra, Kaan ve Hakan dörtlüsünün yemeğinde beklenmedik misafir tüm dengeleri alt üst etti. Tüm bunlar ve daha fazlası 27 Şubat Salı akşamı saat 20.00’de Senden Önce 3. bölümde..

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber