Kaptan Marvel 2 - The Marvels FULL TEK PARÇA İZLE! The Marvels Full İzle 1080p! The Marvels 2 Türkçe Altyazılı Full İzle

Aksiyon macera film severlerin odaklandığı Kaptan Marvel 2 filmi izle ekranı geldi. Kaptan Marvel 2 The Marvels full izle takip edenler full tek parça izle ekranına odaklandı. Kaptan Marvel 2 izle linki haberimizde yerini aldı. İşte Kaptan Marvel 2 The Marvels full izle..

Captain Marvel devam filmi olan Captain Marvel 2 yayına girdi. The Marvels adıyla yayına giren Kaptan Marvel izle ekranı iple izlenmeye başladı. Evrenin dördüncü faz yapımlarından olan The Marvels filminde kahramanlar arasında yer alan Captain Marvel, Monica Rambeau, Ms Marvel ve WandaVision yeni filmde karşımıza çıktı. Aksiyon Filmleri, Bilim Kurgu Filmleri, Fantastik Filmler, Macera Filmleri listesinde yer alan Kaptan Marvel 2 The Marvels full izle ekranı geldi. Film severlerin dört gözle beklediği Kaptan Marvel 2 full izle ekranı açıldı. İşte Kaptan Marvel 2 The Marvels 720p izle ekranı..

KAPTAN MARVEL 2 KONUSU

Kaptan Marvel 2 The Marvels full izle ekranında Carol Danvers yani Captain Marvel, kendi kimliğini ele geçiren despot Kree'ye karşı çok büyük bir savaşa girişti. Bu savaş sırasında kimliğini tekrar kazanmayı başardı. Yüce Zeka’dan alacağı olan intikamını almış oldu. Ancak beklenmeyen durum sonucunda Carol, her şeyi alt üst olan bir dünyanın yükünü sırtlamak zorunda kaldı. İşin ilginç yanı, görevi gereği bir Kree devrimcisine bağlı anormal bir solucan deliğine gönderilmesi, hayatını bambaşka bir yöne sürükler. Bulunduğu bu farklı evrende, Carol’un güçleri, bir Jersey City'li genç kız olan Kamala Khan, yani Ms. Marvel, ve Carol’ın ayrı düştüğü yeğeni olan, aynı zamanda S.A.B.E.R astronotu olan Captain Monica Rambeau ile birleşir. Bu beklenmedik ve ilginç üçlü, güçlerini birleştirip beraber hareket ederek, evreni kurtarmak için el birliğiyle çalışırlar. Bu sıra dışı macera, onların yaşamlarını, bakış açılarını ve kaderlerini tamamen değiştirmeye yetecektir.

KAPTAN MARVEL 2 OYUNCULARI

Brie Larson

Iman Vellani

Samuel L

Jackson

Teyonah Parris

Zawe Ashton

SON DAKİKA HABERLERİ