Kardeşlerim Oğulcan Kim? Cihan Şimşek Kimdir, Kaç Yaşında? Cihan Şimşek Boyu Kaç? Cihan Şimşek Eşi Kim? Cihan Şimşek Oynadığı Diziler

Cumartesi günlerinin sevilen dizisi Kardeşlerim yeni bölüm öncesi tüm gözler Oğulcan'a çevrildi. karakterine bürünen Cihan Şimşek hayatı merak edildi. Genç oyuncu Turan Cihan Şimşek hangi dizilerde oynadı merak eden hayranları araştırmaya başladı. Cumartesilerin yıldızı Kardeşlerim dizisinde Oğulcan rolüyle ününe ün katan Turan Cihan Şimşek bilgileri haberimizde. İşte Kardeşlerim Oğulcan'ı Cihan Şimşek bilgileri..

ATV cumartesi dizilerinden Kardeşlerim yeni bölüm öncesi araştırmalar başladı. Gençlik ve dram yüklü Kardeşlerim dizisinde tüm gözler Oğulcan'a çevrildi. Dizinin sıkı takipçileri Oğulcan rolüne hayat veren genç oyuncu Cihan Şimşek kariyeri inceledi. Peki, Kardeşlerim Oğulcan kim? Cihan Şimşek kimdir, kaç yaşında, nereli? Cihan Şimşek hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilen Kardeşlerim Oğulcan'ı Cihan Şimşek TV dizileri..

KARDEŞLERİM OĞULCAN KİM?

Cumartesi akşamları ekrana gelen Kardeşlerim dizisinde Oğulcan Eren, Orhan ile Şengül'ün oğlu. Aybike'nin abisi olan Oğulcan okulun en eğlenceli isimlerinden. Parasızlıkla büyümüş olan Oğulcan, kuzenleri ve kardeşi Aybike gibi Ataman Koleji'nde burslu okuyor. Ne kadar fakirse o kadar gözü popüler kızlarda olan Oğulcan sürekli aşık oluyor. Ömer, Emel ve Asiye'nin amcasının oğlu olan Oğulcan ailesine oldukça bağlı biri. Annesi Şengül'ün ölümüyle bambaşka biri haline gelen Oğulcan Elif'le aşk yaşıyor.

CİHAN ŞİMŞEK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

6 Ağustos 1992 Almanya doğumlu olan Turan Cihan Şimşek kariyeri hız kesmedi. Bez Bebek dizisinde Selim rolüyle konuşulan Cihan Şimşek ufak yaşlardan itibaren setlerde yer aldı. Zil Çalınca dizisinde Metehan rolüne hayat veren Turan Cihan Şimşek ardından Merhaba Hayat dizisinde oynadı. Zamanla hayran kitlesini genişleten Cihan Şimşek asıl ününe Beni Böyle Sev dizisi ile kavuştu. Dizide babası Haluk'la birlikte aynı üniversiteye giden Deniz rolünü oynadı. Ardından Bir Yastıkta dizisinde Poyraz karakterini oynadı. Yıllara meydan okuyan Medcezir dizisinde Ali karakterini canlandıran Cihan Şimşek, Suda Balık filminde Mert karakterini canlandırdı. İlk defa kötü bir karaktere hayat veren genç oyuncu Hanım Köylü isimli dizide Cüneyt karakterini oynadı. Turan Cihan Şimşek şimdilerde ATV'de yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Eren ailesinin oğlu Oğulcan Eren karakterini canlandırıyor.

CİHAN ŞİMŞEK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber