KAYSERİSPOR - TRABZONSPOR MUHTEMEL 11 BELLİ OLDU: Kayserispor Trabzonspor Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Kayserispor Trabzonspor Maçı Şifresiz Mi?

Kayserispor Trabzonspor karşılaşması için hazırlıklar tamamlandı. 52 puanla ligde 3. sırasında yer alan Trabzonspor ile Kayserispor maç kadrosu oluştu. 3 puan için mücadele verecek olan Kayserispor Trabzonspor muhtemel 11 belli oldu. Peki, Kayserispor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte yanıtı..

Spor tutkunlarının yakından takip ettiği Kayserispor Trabzonspor maçı ne zaman araştırmaları hızlandı. Milyonlarca taraftarın odaklandığı Kayserispor Trabzonspor maç kadrosu netleşti. Puan yarışında iki takım için de büyük sınav olan Kayserispor Trabzonspor karşılaşmasında hazırlıklar tamamlandı. Kayserispor'un evinde 10 galibiyet elde eden Trabzonspor 11 karşılaşmayı mağlubiyetle bitirdi. Oldukça çekişmeli geçmesi beklenen Kayserispor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda haberimizde. Peki, Kayserispor Trabzonspor maçı şifresiz mi? İşte Kayserispor Trabzonspor muhtemel 11 listesi..

KAYSERİSPOR TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kayserispor Trabzonspor maçı 20 Nisan Cumartesi günü oynanacak. Saatler 19.00 olduğunda başlayacak olan Kayserispor Trabzonspor maçı Bein Sports 1 kanalından canlı takip edilecek. RHG Enertürk Enerji Stadyumu Stadyumu’nda oynanacak olan Kayserispor Trabzonspor karşılaşması orta hakem Çağdaş Altay yönetecek. Mustafa Sönmez ve Ogün Kamacı ise Çağdaş Altay'ın yardımcılığını yapacak. Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında kozlarını paylaşacak olan Kayserispor Trabzonspor mücadelesinde Abdullah Avcı yönetimindeki bordo-mavililer ligde topladığı 52 puanla haftaya 3. sırada giriş yaptı. Kayserispor ise Trabzonspor karşısında alacağı puanla düşme hattıyla arasındaki puan farkını açmanın peşine düştü.

KAYSERİSPOR MUHTEMEL 11

Bilal, Gökhan Sazdağı, Kolovetsios, Arif, Hasan Ali, Kartal Kayra, Mehdi, Boa Morte, Shukurov, Cardoso, Nazon

TRABZONSPOR MUHTEMEL 11

Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren, Berat, U.Güneş, Visca, Bardhi (Fountas), Pepe, Onuachu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber