KAYSERISPOR VE SAMSUNSPOR maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Kayserispor ve Samsunspor karşı karşıya geliyor. Maçı takip etmek isteyenler ise karşılaşmanın başlangıç saatine odaklandı. Kayserispor ve Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin detaylar…

Gelecek maçlarına odaklandığımızda, Kayserispor'un ev sahibi avantajını kullanarak Samsunspor karşısında daha istekli bir oyun sergilemesi bekleniyor olabilir. Ancak Samsunspor'un son dönemdeki performansı göz önüne alındığında, bu maçın kritik bir mücadele olacağı ve her iki takımın da galibiyet için mücadele edeceği görülüyor. Sonuçta, maçın hangi takım lehine sonuçlanacağını izlemek heyecan verici olacak.

Kayserispor Form Durumu: Kayserispor'un son maç performansı karışık görünüyor. Son 10 lig maçlarında sadece 1 galibiyet elde edebilmişler. Beraberlikler ve mağlubiyetlerle dengeli bir performans sergilemişler. Son olarak Türkiye Süper Ligi'nde (TSL) orta sıralarda yer alıyorlar ve sezonun ilerleyen kısımlarında daha iyi bir performans göstermeye çalışacakları görülüyor.

Samsunspor Form Durumu: Samsunspor ise son maçlarda daha iyi bir grafik çizmiş. Özellikle son 10 lig maçlarında 3 galibiyet elde etmişler ve sadece 1 kez mağlup olmuşlar. Beraberlikler de mevcut ancak genel olarak daha istikrarlı bir performans sergiledikleri söylenebilir. Takım, Türkiye Süper Ligi'nde orta sıralarda yer alıyor ve ligdeki yerlerini sağlamlaştırmak için mücadele ediyorlar.

KAYSERISPOR VE SAMSUNSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Kayserispor ve Samsunspor maçıyla devam ediyor Kayserispor ve Samsunspor Karşılaşması 18.00’da yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11’LER:

Kayserispor:

Onurcan Piri

Mehdi Bourabia

Lionel Carole

Arif Kocaman

Julian Jeanvier

Joseph Attamah

Kartal Yılmaz

Mehmet Eray Özbek

Stephane Bahoken

Carlos Mane

Aylton

Samsunspor:

Jakub Szumski Marc Bola Mustafa Tan Youssef Ait Bennasser Flavien Tait Carlo Holse 22. Yunus Emre Çift 88. Osman Çelik Benito Raman Arbnor Muja Ercan Kara

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber