Kendi Düşen Ağlamaz 17 Bölüm Full İzle

Alize ve Serkan arasında yaşananları izlemeye doyamayan seyirciler Kendi Düşen Ağlamaz yeni bölüme odaklandı. 26 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak Kendi Düşen Ağlamaz 17. bölüm özeti geldi. Alize'nin babası ve kocasının arkasından iş çevirmelerinin bir bedeli var. Ancak bu oyunun bedelini ödeyen Alize oldu. Serkan ise yeminli gibi Alize'ye bu hayatı dar etme planları içine düştü. İşte Kendi Düşen Ağlamaz 17. bölüm..

Türkiye'de ilan edilen 3 günlük ulusal yas günlerine denk gelen Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin yeni bölümü ekrana gelmedi. Önceki hafta da TRT1 ekranlarında yayınlanan milli maç nedeniyle sevilen dizi ekrana gelmedi. 2 haftalık aranın ardından 17. bölümüyle izleyici karşısında olacak Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde neler yaşanacak merak edildi. 26 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00'da yayına girecek Kendi Düşen Ağlamaz dizisi yeni bölüm özeti geldi. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Kendi Düşen Ağlamaz 17. bölümü haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz. İşte Kendi Düşen Ağlamaz 17 bölüm full izle ekranı..

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ YENİ BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 17. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

26 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00'da yayınlanacak Kendi Düşen Ağlamaz 17. bölümde Serkan’ın beklenmedik teklifi karşısında ne yapacağını bilemeyen Alize köşeye fena sıkışıyor. Ama kararı ne olursa olsun Serkan’ı pişman etmeye de kararlı olan Alize yolundan dönmüyor. Bu kez eli o kadar güçlü olmasa da Alize yine yapacağını yapıyor. Alize ve Serkan bir savaşa girmiş olsalar da en büyük savaşı kendileriyle veriyor. Genç aşıklarımız, aşklarını inkar ettikçe bununla sınanmaya devam ediyor. Ama sonunda öyle bir yol ayrımına geleceklerdir ki ya gerçekleri kabul edecek ya da son fırsatlarını da kaçıracaklardır.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

TRT1'in sevilen yapımlarından Kendi Düşen Ağlamaz son bölümde Serkan ve Alize’nin önlerinde onları bekleyen şahane düğün mahvoldu. Tüm sevdiklerinin huzurunda ilk danslarını etmenin hayalini kuran çift oyunla başlayan evliliklerini gerçeğe dönüştüremedi. Serkan üzerinde damatlığıyla yeni hayatının ilk gününe merhaba diyecekken kötü bir sürprize merhaba demiştir. İntikam saatini kuran Alize, en mutlu anlarında, tam düğünün ortasına öyle bir bomba bırakır ki bir infiale yol açar. Herkesin içinde Serkan’ı terk eden Alize bu da yetmezmiş gibi dakikalar sonra boşanacaklarını ilan eder. Şok üstüne şok yaşayan Serkan kendini hakimin karşısında bulur. Serkan’dan boşanmak hiç de kolay değildir. Şimdi Alize’nin hayatında ona kök söktürecek olan bir kocası, tepkilerini çığ gibi büyüten Darıca ailesi ve sinirden deliye dönmüş bir babası vardır. Alize’nin ise gözleri inattan kör, kulakları sağır olmuştur adeta.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ OYUNCU KADROSU

Hakan Yılmaz

Selen Soyder

Eylül Tumbar

Enes Koçak

Berat Yenilmez

SON DAKİKA HABERLERİ