Kendi Düşen Ağlamaz 17 Bölüm İzle! Kendi Düşen Ağlamaz Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

TRT1 ekranlarında perşembe günleri izleyiciyle buluşan Kendi Düşen Ağlamaz dizisi 17. bölüm yayınlandı. Serkan ve Alize'nin önlerinde onları bekleyen şahane bir düğün varken işler arapsaçına döndü. Darıca ailesi sinirden deliye döndü. İşte merak edilen Kendi Düşen Ağlamaz 17. bölüm izleme ekranı..

TRT1 yapımı Kendi Düşen Ağlamaz dizisinin yeni bölümünü merak eden seyirciler beklemeye koyuldu. 12 Ekim Perşembe akşamı ekrana gelecek 17. bölümde neler olacak merak edildi. Serkan ve Alize'nin önlerinde onları bekleyen şahane bir düğün var. Oyunla başlayan evliliklerini gerçeğe dönüşecek. Serkan üzerinde damatlığıyla yeni hayatının ilk gününe merhaba diyecekken dakikalar sonra boşanacaklarını öğrenince şok oldu. Dizinin sıkı takipçilerinin gündeminde olan Kendi Düşen Ağlamaz 17. bölümü kaçırmayın..

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ YENİ BÖLÜM CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 17. BÖLÜM ÖZETİ

Kendi Düşen Ağlamaz 17. bölümde Serkan ve Alize'nin önlerinde onları bekleyen şahane bir düğün var. Tüm sevdiklerinin huzurunda ilk danslarını edecekler, oyunla başlayan evliliklerini gerçeğe dönüştürecek. Serkan üzerinde damatlığıyla yeni hayatının ilk gününe merhaba diyecekken kötü bir sürprize merhaba dedi. İntikam saatini kuran Alize, en mutlu anlarında, tam düğünün ortasına öyle bir bomba bırakır ki bir infiale yol açtı. Herkesin içinde Serkan'ı terk eden Alize bu da yetmezmiş gibi dakikalar sonra boşanacaklarını ilan etti. Şok üstüne şok yaşayan Serkan kendini hakimin karşısında buldu. Serkan'dan boşanmak hiç de kolay değildir. Şimdi Alize'nin hayatında ona kök söktürecek olan bir kocası, tepkilerini çığ gibi büyüten Darıca ailesi ve sinirden deliye dönmüş bir babası vardır. Alize'nin ise gözleri inattan kör, kulakları sağır olmuştur adeta. Ona göre babası ve kocasının arkasından iş çevirmelerinin bir bedeli olmalıdır ancak bu oyunun bedelini ödeyen Alize olacaktır. Serkan ise yeminli gibi Alize'ye bu hayatı dar etme planları içindedir.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ 16. BÖLÜMDE NELER OLDU?

TRT1 ekranlarında yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz 16. bölümde Alize, büyük sırrı öğrendi artık. Herkes bu sırrın yemek masasında ortaya çıktığını sandı ancak gerçek öyle değildi. Alize zaten o masaya geldiğinde sırrı biliyordu. Kendisine en başından beri kurulan bu oyuna oyunla karşılık verdi ve evi terk etti. Alize’nin oyununa istemeyerek de olsa eşlik eden Serkan’ın ise içi hiç rahat değil. Alize’yi uyarır ancak Alize, babasına bir ders vermeye kararlı.

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ OYUNCULARI

Hakan Yılmaz

Selen Soyder

Eylül Tumbar

Enes Koçak

Berat Yenilmez

KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ BÖLÜMLERİ TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ