KEREM ÖNCEL MEHMET SEVİNÇ OLAYI: TRT Spikeri Mehmet Sevinç Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

TRT spikeri Mehmet Sevinç araştırmaları hızlandı. Geçtiğimiz günlerde Filenin Sultanları milli maçı öncesi stüdyoda gerilim yaşandı. Spiker Kerem Öncel X paylaşımları ağızları açık bıraktı. Peki, TRT spikeri Mehmet Sevinç kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

TRT spikeri Mehmet Sevinç kimdir aramaları bugünün en çok araştırılan maddesi oldu. Son günlerin en çok konuşulan olayı Filenin Sultanları maçında yaşananlar oldu. TRT ekranındaki Filenin Sultanları maçlarını anlatışıyla nam salan spiker Kerem Öncel ile Mehmet Sevinç olayı çok konuşuldu. Peki, TRT spikeri Mehmet Sevinç kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Kerem Öncel Mehmet Sevinç olayı..

KEREM ÖNCEL MEHMET SEVİNÇ OLAYI

TRT ekranında yayınlanan Filenin Sultanları maçlarını anlatışıyla tanınan ünlü spiker Kerem Öncel, "Sizi asla adam yerine koymayacağım. Bir kadına 'Senin çocuklarının babası belli değil' diyebilecek kadar alçaklaştığınızda bile sizi ciddiye almayacağım. Türk halkı öğrenecek ne kadar iğrenç olduğunuzu ve ben asla yaşlanmayacağım" dedi. Birçok kullanıcı Kerem Öncel'in paylaşımını kime gittiğini araştırdı.

MEHMET SEVİNÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Kerem Öncel bir kullanıcının kendisine söylediği, "Hayırdır abi, ne oldu ki?" sorusuna verdiği cevapla hedefindeki kişinin eski TRT spikeri Mehmet Sevinç olduğunu ifade etmiş oldu. Kerem Öncel Mehmet Sevinç için şoke eden ifadeler ardından, "Mehmet Sevinç hakkında dava açıldı ve Mehmet Sevinç, Hande Baladın için niye Vargas'a vermiyor? Ben kadın olsam veririm demiş. Dava tutanaklarında var bu" diye konuştu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber