KIRAÇ GALVANİZ KAÇ LOT VERİR? Kıraç Galvaniz Katılım Endeksine Uygun Mu? Kıraç Galvaniz Halka Arz Tarihi

Halka arz takvimine adını yazdıran Kıraç Galvaniz Telekominikasyon Metal Makine İnşaat Elektrik San. ve Tic. A.Ş. tarihi belli oldu. Ağustos ayında yatırımcıların alım satım yapacağı Kıraç Galvaniz halka arz bilgileri belli oldu. TCKRC hisse kodlu Kıraç Galvaniz kaç lot verir merak edildi. Peki, Kıraç Galvaniz katılım endeksine uygun mu? İşte yanıtı..

Sermaye Piyasası Kurulu onayından geçen Kıraç Galvaniz Telekominikasyon Metal Makine İnşaat Elektrik San. ve Tic. A.Ş. halka arz tarihi belli oldu. En popüler uygulamalardan olan halka arz alım satım listesine SPK onaylı Kıraç Galvaniz katıldı. Milyonlarca yatırımcının odak noktası olan Kıraç Galvaniz sıcak daldırma galvaniz, oto korkuluk ve solar çelik konstrüksiyon üretiminde söz sahibi. Borsada TCKRC hisse kodunu kullanacak olan Kıraç Galvaniz katılım endeksine uygun mu sizler için araştırdık. Peki, Kıraç Galvaniz kaç lot verir? İşte merak edilenler..

KIRAÇ GALVANİZ HALKA ARZ NE ZAMAN?

SPK onaylı Kıraç Galvaniz Telekominikasyon Metal Makine İnşaat Elektrik San. ve Tic. A.Ş. 14 Ağustos Çarşamba ile 15 Ağustos Perşembe günleri talep toplayacak. 125 milyon TL olan mevcut sermayesini 170 milyon TL'ye çıkarmayı hedefleyen Kıraç Galvaniz 45 milyon TL payı halka arz edecek. 1 TL nominal değerli paylar 24 TL fiyatla satılacak. Halka arz büyüklüğü 1,08 milyar TL olan Kıraç Galvaniz halka açıklık oranı yüzde 26,47 oldu.

KIRAÇ GALVANİZ KAÇ LOT VERİR?

300 bin katılım olursa 90 lot 2160 TL verilecek

700 bin katılım olursa 39 lot 936 TL verilecek

1.1 milyon katılım olursa 25 lot 600 TL verilecek

1.5 milyon katılım olursa 18 lot 432 TL verilecek

1.9 milyon katılım olursa 15 lot 360 TL verilecek

2.3 milyon katılım olursa 12 lot 288 TL verilecek

2.7 milyon katılım olursa 10 lot 240 TL verilecek

3.1 milyon katılım olursa 9 lot 216 TL verilecek

KIRAÇ GALVANİZ KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Kıraç Galvaniz Telekominikasyon Metal Makine İnşaat Elektrik San. ve Tic. A.Ş. halka arz yayınlanan borsa görüşüne göre katılım endeksine uygun olarak işlem görecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber