KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞLERİ CANLI İZLE TRT SPOR: Edirne Kırkpınar Güreş TRT Spor Canlı Yayın İzle Kesintisiz! Kırkpınar Yağlı Güreş İzle Full Tek Parça

Kırkpınar Yağlı Güreş tutkunlarının beklediği an geldi. 6 Temmuz Cumartesi günü Edirne Kırkpınar Güreşleri izlemek isteyen vatandaşlar ekran karşısındaki yerlerini aldı. Yağlı Güreş hangi kanalda merak eden vatandaşlar için canlı yayın ekranı geldi. İşte Edirne Kırkpınar Yağlı Güreş TRT Spor canlı izle linki..

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kırkpınar Yağlı Güreşleri Edirne ile özdeşleşti. Dünyanın en eski spor organizasyonlarından olan Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin 663. etkinliği için tüm hazırlıklar tamamlandı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın bu sene yeni bir sistem uygulanacağını duyurduğu Kırkpınar Yağlı Güreşleri canlı yayın ekrana geldi. En iyi pehlivanların sahaya çıkacağı Kırkpınar Yağlı Güreşleri izlenmeye başladı. Peki, Kırkpınar Yağlı Güreş nereden izlenir? İşte Edirne Kırkpınar Yağlı Güreş TRT Spor canlı izle ekranı..

TRT SPOR KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TRT SPOR KIRKPINAR YAĞLI GÜREŞ CANLI İZLE

5 Temmuz Cuma günü start alan Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri hız kesmedi. 6 Temmuz Cumartesi günü devam eden Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri 7 Temmuz Pazar günü sona erecek. Kırkpınar Yağlı Güreşleri resmi açılış programı saat 18.00'de Sarayiçi Er Meydanı'nda yapılacak. TRT SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak olan Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri biletleri 1’inci kategori olanlara 750 TL, 2’inci kategori olanlara 500 TL verilecek.

6 TEMMUZ BAŞPEHLİVAN GÜREŞLERİ İZLE TEK PARÇA

6 Temmuz 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri saat 13.00 itibariyle başladı. 6 Temmuz Cumartesi günü başpehlivanlık 2. ve 3. tur güreşleri ekrana gelecek. Aynı gün diğer boyların müsabakaları da yapılacak. 7 Temmuz Pazar günü sona erecek olan Kırkpınar Yağlı Güreş TRT Spor canlı izle başpehlivanlık çeyrek final, yarı final ve final güreşleri ardından ağalık ihalesi ile kapanış yapılacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber