Kıvanç ve Beril Talu'yla ilgili korkunç detay ortaya çıktı! Köpeklerini ölüme mi terk ettiler?

Türkiye gündemini sarsan bir vurgun skandalında adı geçen Kıvanç ve Beril Talu çifti, yaklaşık 150 milyon TL'ye yakın vurgun yaparak ülkeden kaçmıştı. Ancak çiftin suçları bununla sınırlı kalmadı. Patronlar Dünyası'nın haberine göre, çift, 16 yaşındaki köpekleri Lina'yı bir otel odasında terk ederek hayvan severleri üzdü.

Ünlü çift, 'Var Böyle Tipler' adı altında hayatımıza girmişti. Ancak çeşitli dolandırıcılık olaylarına karıştıktan sonra ortalıktan kaybolmuşlardı. Arkadaşlarından, kuaförlerinden, şoförlerinden bile para alarak kayıplara karışan Kıvanç ve Beril Talu, hala bulunabilmiş değil.

Çiftle ilgili çıkan son haber ise trajik. Kıvanç ve Beril Talu'nun, kaçarken geride bıraktıkları 16 yaşındaki köpekleri Lina, bir otel odasında terkedildi. Hayvan severlerin yardımıyla 1 aydır tedavi gören Lina, maalesef hayatını kaybetti.

Sosyal medya fenomeni Banu Aydın, Lina'nın ölüm haberini takipçileriyle paylaşarak, Kıvanç ve Beril Talu çiftine sert bir tepki gösterdi. "Hiç mi dostunuz, arkadaşınız yoktu alacak? Yıllarca bizi dahi ‘iyi hayvansever insanlarız’ diye kandırdınız... Bize de yuh! (Gerçi geçmişim seninle hoş değil ama ordan burdan kandırdın yine)" ifadelerini kullandı.

Kıvanç ve Beril Talu çiftinin kaçış hikayesi, sadece maddi zararlarla değil, aynı zamanda duyarsızlıkla da anılmaya devam ediyor. Lina'nın acı ölümü, hayvan severlerin ve toplumun geniş kesimlerinde büyük bir tepki uyandırdı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber