KIZIL GONCALAR 12. BÖLÜM CANLI İZLE NOW: Kızıl Goncalar 12 Bölüm İzle Full Tek Parça! Now TV Kızıl Goncalar Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Her pazartesi yeni bölümü yayınlanan Kızıl Goncalar 12. bölüm full izle geldi. 25 Mart Pazartesi akşamı izleyicilerin karşısına çıkan Kızıl Goncalar yeni bölüm babasının ötenazi başvurusu yaptırdığını öğrenen Levent bir yandan da kızı Mira’nın sürprizleriyle boğuşmaya başladı. İşte Kızıl Goncalar canlı izle 12. bölüm ekranı..

İzleyicilerin dört gözle beklediği Kızıl Goncalar 12. bölüm ekrana geldi. 25 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan Kızıl Goncalar yeni bölüm izle Levent babası Suavi'nin ötenazi belgesini imzaladığını öğrendi. Levent yeri göğü inletti. Bir yandan babasıyla bir yandan da geçmişin yüklerini öğrenmeye başlayan kızı Mira'yla yüzleşen Levent ne yapacağını şaşırdı. Kızıl Goncalar 12 bölüm full izle Cüneyd Zeynep’in gizemli tavırlarından şüphelenmeye başladı. Now TV Kızıl Goncalar son bölüm izle Youtube tek parça ekrana geldi. İşte Kızıl Goncalar 12. bölüm canlı izle Now TV ekranı..

KIZIL GONCALAR 12 BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KIZIL GONCALAR 12. BÖLÜM FULL İZLE

Kızıl Goncalar 12 Bölüm İzle Full Tek Parça Levent, babasının ötanazi kararı verdiğini ve yurtdışına gideceğini öğrendi. Bir yandan babası Suavi’yle yüzleşti bir yandan kızı Mira’nın sürprizleriyle boğuşmaya başladı. Kararını hayata geçirebilmek için Levent’in imzasına ihtiyaç duyan Suavi’nin ise yeni bir planı var. Sadi gözüne giren Affan ile Feyza ve Affan’ın nişan merasimi yapılırken öte tarafta Hasna ve Müyesser Cüneyd’i etkisi altına aldı. Her şeyin sorumlusu olduğuna inandıkları Zeynep için yeni bir tuzak hazırlamaya başladı. Cüneyd Zeynep’in gizemli tavırlarından şüphelendi. Bir büyük şüphe de Nadire’nin doldurduğu Naim’in aklına düşünce olanlar oldu. Bu şüphe Meryem’in en büyük korkusuyla yüzleşmesine sebep oldu. Kızıl Goncalar 12. bölüm 25 Mart Pazartesi saat 20.00’de NOW’da!

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber