Kızıl Goncalar 7. Bölüm Full İzle EKRANI: Kızıl Goncalar7 Bölüm İzle Fox (NOW) TV! Kızıl Goncalar Son Bölüm İzle Youtube Linki

Kızıl Goncalar son bölüm izle 7 ekranı geldi. 19 Şubat Pazartesi günü ekrana gelen Kızıl Goncalar yeni bölüme Meryem'in "Aynı kaderi iki kere yaşamak da varmış.." diyerek ağlaması damga vurdu. Fransa Meryem'i kabul etmedi. Peki, Kızıl Goncalar Zeynep Fanilerden kaçabilecek mi? İşte Fox TV Kızıl Goncalar 7. bölüm full izle ekranı..

Pazartesi günlerinin en sevilen yapımlarından Kızıl Goncalar son bölüm izle 7 bölüm zamanı geldi. Faniler Tarikatının işleyişini anlatan Kızıl Goncalar 7. bölüm neler yaşanacak izleyiciler tarafından merak konusu oldu. 19 Şubat Pazartesi günü izleyicilerin karşısına çıkan Kızıl Goncalar yeni bölümde Zeynep ve Meryem için ayrılık zamanı geldi. Suavi ile Levent'in çalışmalarıyla Fransa Zeynep'i kabul etti ancak Meryem'e onay çıkmadı. Kızıl Goncalar 7 bölüm izle Youtube, "Aynı kaderi iki kere yaşamak da varmış.." diyerek gözyaşlarına boğulan Meryem ne yapacak merak edildi. Kızıl Goncalar son bölüm izle Youtube Cüneyd'in hastalığı Naim'i endişelendirdi. İşte Kızıl Goncalar 7 bölüm izle Fox TV ekranı..

KIZIL GONCALAR SON BÖLÜM İZLE 7 BÖLÜM YOUTUBE

Kızıl Goncalar 7. bölüm full izle ekranında Nadire Naim efendiyi yanlışa düşürdü. 19 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan Kızıl Goncalar yeni bölüm Fransa'dan sadece Zeynep'e onay çıktı. Müyesser’in köşeye sıkıştırdığı Meryem bir yanda kızı bir yanda inandıkları arasında seçim yapmak zorunda kaldı. Tek kurtuluş Levent’le yaptığı planla Zeynep'i yurt dışına kaçırmak oldu. Kızıl Goncalar 7 bölüm Cüneyd’in kaçırdığı Zeynep’e ulaşmaya çalışan Meryem ne yapacağını şaşırdı. Zeynep yüzünden Sadi Hüdayi ile karşı karşıya gelen Naim efendi kızı için gemileri yaktı. Aradığı teselliyi Nadire’nin kollarında arayan Naim ortalığı karıştırdı. Mira'yı bırakıp Almanya'ya kaçan Beste geri döndü ancak ailesini bıraktığı gibi bulamadı. Hem Cüneyd hem de Hande ve Birgül’le uğraşmak zorunda kalan Sadi Hüdayi yeğeninin tarikattaki gücünü görünce şoke oldu. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam 8'de Kızıl Goncalar 7. bölümde..

SON DAKİKA HABERLERİ