Kızıl Goncalar 8 Bölüm FULL İZLE NOW TV! Kızıl Goncalar 8 Bölüm Full İzle Tek Parça! Kızıl Goncalar Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Kızıl Goncalar 8 bölüm full izle ekranı geldi. İzleyicilerin dört gözle beklediği Kızıl Goncalar son bölüm full izle tek parça linki burada. 26 Şubat Pazartesi günü yayınlanan Kızıl Goncalar 8 bölüm full izle tek parça Zeynep Fransa'ya gidemedi. Levent Mira ve Zeynep arasında seçim yapmak zorunda kaldı. İşte Kızıl Goncalar 8 bölüm full izle Now ekranı..

Now TV pazartesi dizileri arasında ilk sırada yer alan Kızıl Goncalar 8. bölüm izle linki geldi. Her bölümü olay olan Kızıl Goncalar 8 bölüm full izle yaşananlar izleyiciyi şoke etti. 26 Şubat Pazartesi günü yayına giren Kızıl Goncalar 8 bölüm full izle Now "Ben bir adım atacağım, sen bir adım atacaksın" sözüyle başladı. Zeynep’i gönderdiği sırada hayatının en zor anını yaşayan Levent, ani bir haberle köşeye sıkıştı. Kızıl Goncalar 8 bölüm full izle tek parça bir yanda Mira bir yanda Zeynep olunca Levent ne yapacağını şaşırdı. 26 Şubat Kızıl Goncalar son bölüm izle 8 Meryem kızını Fransa'ya gönderemeyince oldukça tehlikeli bir işe atıldı. İşte Kızıl Goncalar son bölüm full izle tek parça izleme ekranı..

KIZIL GONCALAR 8 BÖLÜM FULL İZLE NOW

Kızıl Goncalar 8 bölüm full izle Zeynep’i göndermek üzere olan Levent ani bir haberle köşeye sıkıştı. Kızı Mira ile Zeynep’in kaderi arasında bir seçim yapmak zorunda kaldı. Nadire ile aşka yelken açan Naim, bir iş çevirdiğinden emin olduğu karısı Meryem’i Zeynep’le sınamaya kalkıştı. Kızıl Goncalar son bölüm izle Youtube Zeynep’in yurtdışına kaçamayışı Cüneyd’den de kaçamayışı anlamına geldi. Dergah ikili için yeni bir karar aldı. Ancak Meryem’in kızını kaderine terk etmeye hiç de niyeti yok. Meryem, son çare olarak çok tehlikeli bir oyuna kalkıştı. Bu yolda Meryem’e onu bir tehdit olarak görmeye başlayan Beste yardım etti. İkilinin Levent’ten habersiz giriştiği bu macera Meryem ve Zeynep’i ölümle yüz yüze getirdi. Tüm bunlar ve daha fazlası 26 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kızıl Goncalar 8. bölümde..

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber