Kızıl Goncalar Affan Kim? Batuhan Bozkurt Yüzgüleç Kimdir, Kaç Yaşında? Batuhan Bozkurt Yüzgüleç Oynadığı Diziler

Pazartesi günleri yayınlanan Kızıl Goncalar yeni Affan karakteri diziye giriş yaptı. Zeynep ile Cüneyd'in arasını bozmak isterken kendi tuzağına düşen Feyza'ya görücü Affan geldi. Peki, Kızıl Goncalar Affan kim? Batuhan Bozkurt Yüzgüleç kimdir? İşte yanıtı..

18 Mart Pazartesi akşamı ekrana gelen Kızıl Goncalar 11. bölüm Affan ile Feyza sahneleri geldi. Milyonlarca izleyicinin odak noktası olan Kızıl Goncalar yeni bölüm Feyza için beklenen gün geldi. Zeynep'i tuzağa düşürmek isterken kendi sonunu kendi hazırlayan Feyza için ya ceza ya nikah kararı alındı. Kızıl Goncalar Feyza ile Affan izdivacı gündeme geldi. Feyza'nın talibi Affan diziye giriş yaptı. Peki, Kızıl Goncalar Affan kim? Batuhan Bozkurt Yüzgüleç kimdir, kaç yaşında? İşte merak edilen Batuhan Bozkurt Yüzgüleç oynadığı diziler..

KIZIL GONCALAR AFFAN KİM?

Kızıl Goncalar Affan rolüne yakışıklı oyuncu Batuhan Bozkurt Yüzgüleç hayat veriyor. Diziye Ayza'nın oğlu Affan rolüyle giren Batuhan Bozkurt Yüzgüleç sahneleri geldi. Kızıl Goncalar 11. bölüm Zeynep’e kurduğu tuzak ortaya çıkınca Feyza için ya nikah ya da ceza kararı verildi. Feyza'yla ilgili kararı verecek olan Cüneyd oldu. Sadi Hüdayi'nin kızı Feyza'ya bulduğu damat adayı Affan Feyza’nın kaderini etkileyecek olan görücü oldu.

BATUHAN BOZKURT YÜZGÜLEÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Sinema ve dizi oyuncusu Batuhan Bozkurt Yüzgüleç 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan yakışıklı oyuncu daha önce Erkan Koçak Köstendil’in yönettiği Suma filminde oynadı. Bu filmle ödül olan Batuhan Bozkurt Yüzgüleç 2018 yılında yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde oynadı. 2019 yılında ekrana gelen Çukur dizisi kadrosunda yer alan Batuhan Bozkurt Yüzgüleç yeni adresi Kızıl Goncalar dizisi oldu.

BATUHAN BOZKURT YÜZGÜLEÇ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber