Kızıl Goncalar Arif Kimdir? Yakup Turgut Kimdir, Kaç Yaşında? Yakup Turgut Hangi Dizilerde Oynadı? Yakup Turgut Instagram

FOX ekranlarının olaylı yapımı Kızıl Goncalar yeni bölüm bekleyen izleyiciler Arif karakterini mercek altına aldı. RTÜK cezası alan Kızıl Goncalar 3. bölüm beklenirken meraklı gözler oyuncu kadrosuna çevrildi. Sadi Hüdayi'nin sağ kolu Arif kimdir merak edildi. Peki, Kızıl Goncalar Arif kimdir? Yakup Turgut kimdir, kaç yaşında? Yakup Turgut hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Son dönemin en olaylı yapımı Kızıl Goncalar dizisi yeni gelişmeler hız kesmedi. Cemaatlerin hedefi olan Kızıl Goncalar dizisi 3. bölüm bekleyen izleyiciler meraklandı. Başrollerini Özgü Namal ile Özcan Deniz'in paylaştığı Kızıl Goncalar dizisinin ilk 2 bölümü yeri göğü inletti. Meryem ve Doktor Levent'in kaderlerinin yıllar sonra tekrar kesişmesi olay oldu. Gerçek olmayan Faniler tarikatını anlatan Kızıl Goncalar dizisi oyuncuları başarılarıyla adından söz ettirdi. İlk 2 bölüm ardından RTÜK yayın durdurma cezası alan Kızıl Goncalar yeni bölüm beklenirken gözler oyuncu kadrosuna çevrildi. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinde Arif karakteri dikkat çekti. Peki, Kızıl Goncalar Arif kimdir? Yakup Turgut kimdir, kaç yaşında, nereli? Yakup Turgut hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilen soruların yanıtları..

KIZIL GONCALAR ARİF KİMDİR?

Kapalıçarşı, Seksenler, Kara Para Aşk, Kiralık Aşk gibi birbirinden farklı yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Yakup Turgut yeni adresi Kızıl Goncalar oldu. Fox TV'nin en çok ses getiren yapımı Kızıl Goncalar ilk 2 bölüm milyonlarca izleyici tarafından takip edildi. Pazartesi akşamları yeni bölümü yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinde Arif karakteri dikkat çekti. ünlü oyuncu Yakup Turgut'un hayat verdiği Kızıl Goncalar Arif rolü çok beğenildi. Dizide Faniler Tarikatı yetkili isimlerinden olan Sadi Hüdayi'nin sağ kolu olan Arif, Faniler tarikatı içinde koordinasyonu sağlıyor.

YAKUP TURGUT KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1985 Ankara doğumlu olan Yakup Turgut, tiyatro ile başlayan sanat kariyerine televizyon ve sinema dünyası ile devam ediyor. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan oyuncu sahne sanatlarına olan tutkusunu zaman içinde ilerletti. Kanlı Düğün oyunuyla tiyatro dünyasına adım atan Yakup Turgut, Ankara Devlet Tiyatrosu, İstanbul Devlet Tiyatrosu, Tiyatro Adam, Tiyatro Pera gibi önemli topluluklarda yer aldı. Televizyon hayatına 2010 yılında yayınlanan Kapalıçarşı dizisiyle başlayan Yakup Turgut Kemal karakterine büründü. Ardından Seksenler, Kara Para Aşk, Kiralık Aşk, Hayat Bazen Tatlıdır, Kalp Atışı, Bir Litre Gözyaşı, Kuzgun gibi yapımlarda yer aldı. Fox TV olaylı dizisi Kızıl Goncalar ekibine dahil olan Yakup Turgut, sevilen yapımda Faniler Tarikatındaki Arif karakterini oynamaya başladı.

YAKUP TURGUT OYNADIĞI DİZİLER

Kızıl Goncalar

Kapalıçarşı

Seksenler

Kara Para Aşk

Kiralık Aşk

Hayat Bazen Tatlıdır

Kalp Atışı

Bir Litre Gözyaşı

Kuzgun

YAKUP TURGUT INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber