KIZILCIK ŞERBETİ 57. BÖLÜM Görkem'den Pembe'ye Tarihi Ayar! Yeni Gelin Köprüyü Geçti! Kötü Günler Bitti Şimdi Sıra Daha Kötü Günlerde..

Kızılcık Şerbeti 57. bölüm bekleyen izleyiciler şok üstüne şok yaşadı. Cuma günlerinin rekortmen yapımı Kızılcık Şerbeti yeni bölümde kötü günler bitti daha kötü günler geldi. Doğayı mumla arayan Pembe, Görkem'in gerçek yüzünü görünce felaketi yaşadı. Olmasaydı sonumuz böyle..

Başrollerini Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Özge Özacar, Evrim Alasya, Barış Kılıç gibi isimlerin paylaştığı Kızılcık Şerbeti 57. bölüm fragmanı izleyenleri şoke etti. Her hafta cuma günleri yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde taş üstünde taş kalmadı. 29 Mart Cuma akşamı 57. bölümüyle ekrana gelecek olan Kızılcık Şerbeti dizisinde kötü günler bitti şimdi sıra daha kötü günlere geldi. İzleyicilerin dört gözle beklediği Kızılcık Şerbeti yeni bölüm Fatih'le evlenen Görkem gerçek yüzünü gösterdi. Görkem'den Pembe'ye tarihi ayar geldi. İşte Kızılcık Şerbeti 57. bölüm..

KIZILCIK ŞERBETİ 57 BÖLÜM FRAGMANI

Her hafta cuma günleri ekrana gelen Kızılcık Şerbeti 57. bölüm fragmanı herkesi şoke etti. Beklenen düğün geldi ve Fatih ile Görkem evlendi. Olaylı düğün gecesinde karnında kelebekler uçuşan Pembe, sonunda istediği gelini bulduğunu sanırken olanlar yok artık dedirtti. 29 Mart Cuma günü yayınlanan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm dereyi geçen Görkem'in ilk düşmanı Pembe oldu. Ailelerine uygun bir gelin aldıklarını sanan Pembe, Görkem'in söyledikleriyle beyninden vurulmuşa döndü.

29 Mart Cuma günü saatler 20.00 olduğunda ekran macerasına devam eden Kızılcık Şerbeti 57. bölüm bekleyen izleyicinin gözleri fal taşı gibi açıldı. Cuma günleri reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev'le itiş kakış yaşayan Pembe merdivenlerden yuvarlanınca evde yeni kararlar alındı. Pembe ve Apo aşkını bitiren bu kez Abdullah beyin kendisi oldu. Hem kocası eve dönen hem de Fatih'i Görkem'le evlendirdiği için başlangıçta çok mutlu olan Pembe, Görkem'den gelen, "Ben Doğa'ya benzemem. Benim yüzüme gülüp arkamdan iş çevirirsen sana dünyayı dar ederim" çıkışıyla neye uğradığını şaşırdı. Kızılcık Şerbeti 57. bölüm 29 Mart Cuma akşamı saat 20.00'da Show TV'de..

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber