KIZILCIK ŞERBETİ 59. BÖLÜM FRAGMANI: Show TV Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Fragman! Kızılcık Şerbeti Gelecek Hafta

Taş üstünde taş kalmayan Kızılcık Şerbeti dizisinde kartlar bir kez daha dağıtıldı. Cuma akşamlarının rekortmen yapımı Kızılcık Şerbeti son sahne Alev ile Apo'nun oyunu ortaya çıktı. Pembe'nin kazasından sonra tamamen ayrılan ikiliden öyle bir sahne geldi ki izleyenler şaştı kaldı. İşte Kızılcık Şerbeti gelecek hafta olacaklar..

Show TV'nin rekortmen dizisi Kızılcık Şerbeti 58. bölüm izleyenleri şoke etti. Cuma günlerinin yıldız yapımında taş üstünde taş kalmadı. Daha ne olabilir diye düşünenler bir kez daha şaştı kaldı. Başrollerini Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör gibi ünlü oyuncuların paylaştığı Kızılcık Şerbeti son bölüm bitti sanılan yasak aşk gün yüzüne çıktı. Düğün sabahı Görkem'in başkaldırmasıyla tanışan Pembe oğlu Fatih'i işlemeye başladı. Fatih'in, "Görkem'i sen istedin" demesiyle gerçekler ayyuka çıktı. Kızılcık Şerbeti 59. bölüm fragmanı Alev ile Apo'nun yasak aşkı başladı. Peki, Kızılcık Şerbeti 59. bölüm fragmanı neler olacak? İşte yanıtı..

KIZILCIK ŞERBETİ 59. BÖLÜM FRAGMANI

Kızılcık Şerbeti 59 bölüm fragmanı Ünalların dört gözle beklediği Fatih ile Görkem düğünü ardından gerçekler ortaya saçıldı. Doğa'dan sonra kendi istediği gibi bir gelin bulan Pembe, Görkem’in bir anda değişmesiyle çok şaşırdı. Ne yapacağını bilemeyen Pembe Fatih'i işlemeye başladı. Görkem'in Cemre'nin odasını kendisine giyinme odası yapacağını öğrenince çıldıran Pembe, Fatih'i de arkasına aldı. Çimen’in, Görkem’in düğününe gelmemiş olması babası Kayhan’ı düşündürmeye başladı. Gökhan'ın karşısına çıkan Kayhan kızının peşini bırakmamaya karar verdi.

Kızılcık Şerbeti yeni fragman Kıvılcım’ın Ömer'le aynı evde yaşamaya başlaması ikiliyi mutlu ederken bir yandan da yeni sorunları görmelerine neden oldu. DNA testi yaptıran Giray, Nilay’ın kardeşi olup olmadığını öğrenmek için harekete geçti. Kızılcık Şerbeti gelecek hafta Umut'un anlaşmasını öğrenen Nursema gözyaşları içinde bavullarını alıp evi terk etti. Alev ile Apo herkesi kandırıp birlikte yaşamaya başladı. Kızılcık Şerbeti 59. bölüm 19 Nisan Cuma akşamı Show TV'de..

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber