Kızılcık Şerbeti dizisine bomba transfer! Ünlü oyuncu Sema Öztürk kadroda!

Bu sezonun reyting rekortmeni dizisi olan "Kızılcık Şerbeti", Gold Film'in imzasını taşıyan birbirinden etkileyici bölümleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Dizinin başarısı her geçen hafta artarken, yapıma önemli bir isim daha katılıyor.

Ünlü oyuncu ve aynı zamanda başarılı bir sunucu olan Sema Öztürk, "Kızılcık Şerbeti"nin kadrosuna dahil oluyor. Her cuma reyting zirvesindeki yerini koruyan dizi, seyircisine yeni bir soluk getirecek bu transferle dikkat çekiyor. Dizinin 48. bölümü, AB grubunda 12.09, ABC1’de 10.96 ve Total’de 9.04 reytingle cuma akşamına damga vurdu.

Sema Öztürk, "Azra" Karakterine Hayat Verecek!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre; Sema Öztürk, "Kızılcık Şerbeti"nde "Azra" karakterine hayat verecek. Bu yeni karakterin, Rahimcan Kapkap'ın canlandırdığı Metehan karakteriyle ilgili önemli gelişmelere sebep olacağı konuşuluyor. Öztürk'ün dizideki performansı ve karakterine kattığı enerjiyle izleyicileri etkilemesi bekleniyor.

"Kızılcık Şerbeti"ne katılan Sema Öztürk, diziye kendi özgün dokunuşunu katarak büyük bir ilgiyle karşılanacak gibi görünüyor. Seyirciler, yeni bölümlerde Sema Öztürk'ün performansını ve Azra karakterinin hikayesini merakla bekliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber