Kızılcık Şerbeti Heves Kimdir? Şebnem Dönmez Kimdir, Kaç Yaşında? Şebnem Dönmez Hangi Dizilerde Oynadı?

Cuma günlerinin reyting rekortmeni Kızılcık Şerbeti yeni sezon başladı. Sezonun son bölümü silueti görünen Heves'in gerçek kimliği ortaya çıktı. Güzel oyuncu Şebnem Sönmez Giray'ın hayatında bomba etkisi yarattı. Peki, Kızılcık Şerbeti Heves kimdir? Şebnem Dönmez hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisine yeni isimler dahil oldu. Her bölümü büyük yankı uyandıran Kızılcık Şerbeti dizisinde Heves dönemi başladı. Başrollerini Sıla Türkoğlu, Kaan Taşaner, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisine Şebnem Dönmez katıldı. Peki, Kızılcık Şerbeti Heves kimdir? Şebnem Dönmez kimdir, kaç yaşında, nereli? Şebnem Dönmez hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

KIZILCIK ŞERBETİ HEVES KİMDİR?

Yeni bölümü merakla beklenen Kızılcık Şerbeti dizisine Heves karakteri dahil oldu. Ünlü oyuncu Şebnem Dönmez diziye Giray’ın babası Hüsrev ile evli olan üvey annesi Heves Şifacıgil olarak girdi. Her zaman şık, bakımlı ve mükemmel bir anne gibi görünme çabası olan Heves, Giray ile yasak aşkını yaşamak için Doğa'yı kullanacak.

ŞEBNEM DÖNMEZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1974 Almanya doğumlu Şebnem Dönmez güzellik yarışması ardından oyunculuğa geçiş yaptı. Bir Demet Tiyatro'da yer alan Şebnem Dönmez Eşref Saati, Küçük Sırlar, Yalan Dünya, Kuzey Güney gibi yapımlarda boy gösterdi. Asıl ününe Medcezir dizisiyle kavuşan Şebnem Dönmez 2022 yılında yayınlanan Yasak Elma dizisinde oynadı.

ŞEBNEM DÖNMEZ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber