Kızılcık Şerbeti Nilay'ı Feyza Civelek Bombayı Patlattı! Kızılcık Şerbeti Yeni Bölüm Senaryosu Resmen İfşa Oldu! Meğer Eski Nilay..

Cuma günlerinin bomba yapımı Kızılcık Şerbeti yeni bölüm öncesi bomba patladı. Fenomen dizinin Nilay'ı Feyza Civelek senaryoyu deşifre etti. Sosyal medyanın en çok konuştuğu Kızılcık Şerbeti Nilay'ı Feyza Civelek yeni bölümlerde yaşayacağı değişimi açık etti. O detayı duyan yeni bölümü iple çekmeye başladı. Meğer Nilay..

Her hafta cuma günleri ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisi başarı merdivenlerini peş peşe tırmandı. 52 ülkeye birden satılan fenomen yapımın oyuncuları Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Ceren Karakoç ve Müjde Uzman Cannes’da boy gösterdi. Tüm gözlerin Kızılcık Şerbeti Nilay'ı Feyza Civelek üzerinde toplandığı yapımda bomba patladı. Sosyal medyanın en çok konuştuğu Kızılcık Şerbeti yeni bölüm bekleyen izleyiciler Feyza Civelek'ten gelen ifşaya odaklandı. Meğer Kızılcık Şerbeti Nilay yeni bölümlerde..

KIZILCIK ŞERBETİ NİLAY FLAŞ AÇIKLAMA

Her hafta cuma günleri yayına giren Kızılcık Şerbeti dizisi izleyenler tarafından takibe alındı. Show TV cuma yapımları arasında en çok izlenen Kızılcık Şerbeti yeni bölüm öncesi bomba patladı. Cannes podyumunda boy gösteren Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncuları tarzlarıyla odak noktası olurken güzel oyuncudan flaş değişim müjdesi geldi. Dizide hayat verdiği Nilay Ünal karakteriyle çok sevilen güzel oyuncu Feyza Civelek senaryo gereği tesettüre girişinin kısa süre sonra sona ereceğini açıkladı. Kızılcık Şerbeti son bölüm Şifacıgil ailesinin çocuğu olup olmadığını öğrenmek için Giray'la DNA testi yaptıran Nilay'ın türbanını çıkaracağı, eski bölümlerde olduğu gibi saçıcı açacağını söyledi.

KIZILCIK ŞERBETİ NİLAY NEDEN PERUK TAKIYOR?

Kızılcık Şerbeti Nilay neden peruk takıyor merak eden izleyiciler için açıklama geldi. Feyza Civelek Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis programında köpeğini kaybettikten sonra hastalandığını söyledi. Peruk takmasının nedenini açıklayan Feyza Civelek, "Köpeğim vardı, vefat etti. Ben köpeğime çok düşkündüm. 11 yıl benimle yaşadı. Evladım gibiydi. Köpeğimi kaybettim ve sırtıma dövmesini yaptırdım. Onu kaybettikten sonra sedef hastası oldum. Üzüntüden sıkıntıdan saç kıran oldum. Bir sürü sıkıntı yaşadım ve bu biraz benim dönüm noktam oldu. Hayatımda ilk kez en değer verdiğim şeylerden birini kaybettim çünkü. O süreci zor yaşadım, zor atlattım ama hayat bir şekilde devam ediyor. 3-4 ay önce de dedemi kaybettim. Yaşadığım her kayıp hem bana bir ders oluyor hem de benden bir şeyler götürüyor" dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber