KOCAELİSPOR FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI CANLI İZLE: Karagümrük Kocaelispor Maçı CANLI ANLATIM! Kocaelispor Fatih Karagümrük Maçı Canlı Skor

Yeni sezon hazırlıklarını Gerede’de sürdüren Kocaelispor için kritik gün geldi çattı. 27 Temmuz Cumartesi günü oynanacak olan Kocaelispor Karagümrük hazırlık maçı canlı yayınlanacak. 27 Temmuz Kocaelispor vs Fatih Karagümrük karşılaşması Kızılcahamam Şehir Stadyumu’nda oynanacak. İşte Kocaelispor Fatih Karagümrük canlı yayın linki.

Taraftarların dört gözle beklediği Kocaelispor Fatih Karagümrük canlı yayın araştırılmaya başladı. Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Kocaelispor kadrosunu netleştirdi. Üçüncü etap çalışmalarını Bolu Gerede’de sürdüren Kocaelispor kampın son hazırlık maçı için geri sayıma geçti. 27 Temmuz Cumartesi günü kozlarını paylaşacak olan Kocaelispor vs Fatih Karagümrük muhtemel 11'leri netleşti. Karşılaşmayı takip etmek isteyen taraftarlar için canlı yayın bilgisi verildi. İşte Kocaelispor Fatih Karagümrük maçı canlı izle ekranı..

KOCAELİSPOR FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI CANLI İZLE

Kocaelispor Fatih Karagümrük maçı saat 15.30 olduğunda Kocaeli TV ekranından canlı olarak yayınlanacak. 27 Temmuz Cumartesi günü oynanacak olan Kocaelispor Fatih Karagümrük maçı hazırlıkları Düzce Topuk Yaylası kampıyla yapıldı. Romanya ekibi Selimbar‘la 1-1, Keçiörengücü ekibiyle 2-2 berabere kalan temsilcimiz Kocaelispor Gerede kampında oynadığı ilk maçta Adanaspor’u 3-0 mağlup etti. En önemli rakiplerinden Karagümrük ile Kızılcahamam Şehir Stadyumu’nda kozlarını paylaşacak olan Kocaelispor maçı Kocaeli TV ekranından canlı takip edebilirsiniz.

KOCAELİSPOR'UN MUHTEMEL İLK 11'İ

Gökhan Değirmenci

Ahmet Oğuz

Burak Öksüz

Appindongaye

Muharrem Cinan

Mesut Can Tunalı

Vukovic

Pedrinho

Beridze

Mendes

Oğulcan Çağlayan,

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber