Kopuk dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekildi? Kopuk hangi kanalda, saat kaçta, hangi gün yayınlanacak, uyarlama mı?

Başrollerinde Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz, Seray Kaya, ve Sarp Akkaya'nın yer aldığı MedYapım imzalı "Kopuk" dizisinin tanıtım fragmanı izleyicilerle buluştu. Koray Kerimoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği dizinin senaryosunu Deniz Karaoğlu, Fuat Mete, ve Özden Selim Karadana kaleme aldı. İşte, merakla beklenen "Kopuk" dizisi hakkında detaylar:

Kopuk Dizi Konusu: "Kopuk" dizisi, Ferhan karakterinin hikayesini anlatıyor. Ferhan, rüşvetçi ve dolandırıcıların gerçekleştirdiği vurgunlarla zenginlerin paralarını çalar ve bu paraları mahallesindeki yoksul gençlere yardım etmek için kullanır. Ancak, Ferhan'ın hayatı beklenmedik bir ölüm haberiyle alt üst olur. Yaşadığı haksızlıklar karşısında kendi olarak savaşamayacağını düşünen Ferhan, Orhan kimliğine bürünerek mücadeleye atılır. Bu sırada Ferhan, sevdiği kız Müjde'nin babasıyla karşı karşıya gelir.

Kopuk Dizisinin Oyuncu Kadrosu: Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz, Seray Kaya, Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız, Edip Tepeli, Engin Alkan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Sahra Şaş, Mustafa Açılan, Evliya Aykan, Merve Çağıran, Cem Söküt, Atakan Yarımdünya, Güneş Hayat gibi başarılı oyuncuların yer aldığı "Kopuk" dizisi, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor.

Dizinin yayın tarihi henüz kesinleşmemiş olsa da, tanıtım fragmanı ve karakterleriyle izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. "Kopuk" dizisiyle ilgili yeni gelişmeler ve yayın tarihi açıklandığında sizlere detaylı bilgiler sunmaya devam edeceğiz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber