Korkma Ben Yanındayım Aylin Kim? Didem Balçın Kimdir, Kaç Yaşında? Didem Balçın Hangi Dizilerde Oynadı? Çakallarla Dans Fatma Didem Balçın

Çakallarla Dans filmlerinde hayat verdiği Fatma karakteriyle sevilen ünlü oyuncu Didem Balçın kariyeri sorgulandı. Yeni durağı Korkma Ben Yanındayım dizisi olan Didem Balçın kimdir merak edildi. Peki, Korkma Ben Yanındayım Aylin kim? İşte Didem Balçın hayatı..

Kanal D yeni dizi Korkma Ben Yanındayım ilk bölüm öncesi araştırmalar hızlandı. Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Nilsu Berfin Aktaş, Eren Ören gibi isimlerden oluşan Korkma Ben Yanındayım kadrosunda Aylin karakteri dikkat çekti. Güzel oyuncu Didem Balçın'ın canlandırdığı Korkma Ben Yanındayım Aylin hikayesi merak konusu oldu. Turgut'un proje gibi olan evliliğinde her geçen gün daha çok üzdüğü karısı Aylin hikayesi başladı. Peki, Korkma Ben Yanındayım Aylin kim? Didem Balçın kimdir, kaç yaşında? Didem Balçın hangi dizilerde oynadı? İşte Korkma Ben Yanındayım Aylin'i Didem Balçın hayatı..

KORKMA BEN YANINDAYIM AYLİN KİM?

Korkma Ben Yanındayım Aylin Ulusöz rolüne Didem Barçın hayat veriyor. Dizide Aylin, Turgut Ulusöz’ün eşidir. Mert adında bir oğlu olan Aylin, kocası Turgut tarafından sindirilen biridir. Oğlu ile eşi arasında denge kurmakla hayatı geçen Aylin, oğlu Mert'in okul arkadaşı İnci'nin hamile olmasıyla beyninden vurulmuşa döndü. Ulusözler Koleji’nin sahibi ve müdürü olan Turgut'un baskı ve korkuyla sindirdiği karısı Aylin’le evlilikleri proje gibidir. Aylin her ne kadar bu projenin bir parçası olsa da Mert için her türlü fedakarlığı yapan bir annedir.

DİDEM BALÇIN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

18 Mayıs 1982 Ankara doğumlu Didem Balçın, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi, Tiyatro Bölümü Oyunculuk Anasanat Dalı’ndan mezun oldu. Sinema ve reklam filmlerinde rol alan Didem Balçın 2009 yılında kendi tiyatrosunu kurdu. Doda Sanat Eğitim Danışmanlık Yapım Şirketini kuran Didem Balçın 1975 Japonya güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etti. Çakallarla Dans film serisinde Fatma rolüyle hafızalara kazınan Didem Balçın yeni dizisi Korkma Ben Yanındayım oldu.

DİDEM BALÇIN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber