Korkma Ben Yanındayım Cihan Kim? Durukan Çelikkaya Kimdir, Kaç Yaşında? Durukan Çelikkaya Hangi Dizilerde Oynadı?

Dedemin İnsanları filminde Ozan rolüyle hafızalarda yer edinen Durukan Çelikkaya yeni adresi Korkma Ben Yanındayım dizisi oldu. Cumartesi günleri yayınlanan Korkma Ben Yanındayım dizisinde Cihan rolüne bürünen genç oyuncunun kariyeri merak edildi. Peki, Korkma Ben Yanındayım Cihan kim? Durukan Çelikkaya kaç yaşında? İşte yanıtı..

Korkma Ben Yanındayım dizisi hem oyuncu kadrosu hem de hikayesiyle dikkat çekti. Her hafta cumartesi günleri ekrana gelen Korkma Ben Yanındayım dizisinde tüm gözler Cihan karakterine çevrildi. Genç oyuncu Durukan Çelikkaya kariyeri tam gaz devam etti. Milyonlarca izleyicinin hafızasında Dedemin İnsanları filminde hayat verdiği Ozan rolüyle kazınan Durukan Çelikkaya kariyeri dikkat çekti. Okulun sahibinin küçük oğlu olan Cihan araştırıldı. Peki, Korkma Ben Yanındayım Cihan Kim? Durukan Çelikkaya Kimdir, Kaç Yaşında? Durukan Çelikkaya Hangi Dizilerde Oynadı? İşte merak edilenler..

KORKMA BEN YANINDAYIM CİHAN KİM?

Ulusöz ailesinin küçük oğlu olan Korkma Ben Yanındayım Cihan karakteri oldukça naif biridir. Yumuşak ve vicdanlı bir kalbe sahip olan Korkma Ben Yanındayım Cihan babasından çok korkar. Abisi Mert ile babasının sürekli çatışmalarına maruz kalan Cihan oldukça üzülür. Babasının korku saçan yapısı karşısında annesi ve abisiyle kurduğu dünyaya tutunarak yaşamaya devam eden Cihan'ın en büyük koruyucusu abisi Mert'tir.

DURUKAN ÇELİKKAYA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

2000 yılında İstanbul'da doğan Durukan Çelikkaya oyunculuğa küçük yaşlarda başladı. Bir ablası olan genç oyuncu Durukan Çelikkaya kameralar karşısına reklam çekimleriyle başladı. Oyunculuk deneyimini 2005 yılında yer aldığı reklam film çalışması ile yaşayan Durukan Çelikkaya oğlak burcudur. 2012 yılında Bilkent Sinefest En iyi Çocuk Oyuncu ödülünü kazanan Durukan Çelikkaya asıl çıkışını birbirinden ünlü isimler yer aldığı Dedemin İnsanları filmi ile yakaladı. 2011 senesinde rol aldığı Şüphe isimli diziyle sevilen Durukan Çelikkaya yeni adresi Korkma Ben Yanındayım dizisi oldu.

DURUKAN ÇELİKKAYA OYNADIĞI DİZİLER

Tozluyaka 2022

Ferhat ile Şirin 2019

Kurt Seyit ve Şura 2014

Avrupa Avrupa (Emre Koparan) 2013

Cinayet Masası İstanbul (Ersun Hunal) 2013

Dedemin İnsanları (Ozan) 2011

Şüphe (Burak Yörük) 2011

DURUKAN ÇELİKKAYA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber